Alanya'da kadın avukatı kaçırma girişiminde bulunan bar sahibi tutuklandı!

 Alanya Haber giriş: 08 Ağustos 2022, Pazartesi 18:58., Güncelleme: 2 yıl önce
Alanya'da kadın avukatı kaçırma girişiminde bulunan bar sahibi tutuklandı!
Abone ol

Son dakika... Geçtiğimiz hafta Alanya gündemini şoke eden 'kadın avukatı kaçırma girişimi' olayında yeni bir gelişme yaşandı. İskele Caddesi'nde faaliyet gösteren T. Bar'ın sahibi A. A. yakalanarak gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırının planlayıcısı olduğu öne sürülen A.A.'nın 39 ayrı suç kaydı olduğu ortaya çıktı

İddiaya göre Alanyalı Avukat Pelin Şenli'yi evinin önünden kaçırma girşiminde bulunan ve kendilerine engel olmak isteyen Şenli'nin meslektaşını da darp edildiği olayda üçüncü tutuklama geldi.

Saldırının ardından ilk olarak N.A. tutuklanırken daha sonra O.A. ile İskele Caddesi'nde faaliyet gösteren T. Bar’ın sahibi A.A. adlı saldırganlarla birlikte tutuklu sayısı 3’e çıktı. 

Alanya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin operastonuyla gözaltına alınan bar sahibi A. A. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece 'konut dokunulmazlığını ihlal', 'cinsel saldırı', 'gasp', 'yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlamaları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER