Son dakika: Kadın Avukatı kaçırma girişimi görüntüleri ortaya çıktı

 Alanya Haber giriş: 05 Ağustos 2022, Cuma 23:30., Güncelleme: 2 yıl önce
Son dakika: Kadın Avukatı kaçırma girişimi görüntüleri ortaya çıktı
Abone ol

Son dakika... Bugün Alanya gündemine bomba gibi düşen kadın avukatı kaçırma girişimi olayında yeni bir gelişme yaşandı.. 1 kişinin tutuklandığı olayda, Avukat Pelin Şenli'nin evinin önündeki güvenlik kamerası kayıtlarına kaçırma girişimi anbean kaydedildi.. Yaşanan Son dakika gelişmesine göre Kaçırma girişiminde bulunan firarı şüphelilerden biri yakalanarak gözaltına alındı ve işlemlerinin ardından tutuklandı..

Alanya’da genç Avukat Pelin Şenli'yi kaçırma girişiminde bulunan ve onu korumaya çalışan avukat Ali Can Atalay'a da saldıran firari şahıslardan bir şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Kaçırma girişimiyle suçlanan şahısların sosyal medya hesaplarından paylaştığı görüntülere göre olay 29.07.2022 Cuma günü akşam saatlerinde meydana geldi.

Yayımlanan videoda Avukat Av. Pelin Şenli'nin ikamet ettiği apartmanın giriş kapısı önünde bir kişinin,  Şenli'ye bir şeyler anlatığı ve eliyle 'dışarı gelmesi yönünde telkinde bulunduğu' tahmin edilen işaretler yaptığı, ellerini tutmaya çalıştığı görülüyor. 

Şenli'nin tepki vermesi üzerine şahsın etrafını kolaçan ettiği ve sürekli olarak apartman girişinin diğer tarafını gözetlediği görülüyor. 

Şenli ve meslektaş arkadaşıyla birşeyler konuştuğu, tartışıp-itiştikleri görülüyor. 

Ortaya çıkan bu görüntülerin devamında neler yaşandığı ise bilinmiyor...

OLAYIN GEÇMİŞİ;

Saldırı avukat Pelin Şenli'nin yaşadığı apartmanın giriş kapısında tahminen 8 kişi tarafından gerçekleştirildi. İddiaya göre kadın avukata şiddet uygulayan, kolundan çekerek zorla götürmeye çalışan saldırganlar kendilerine engel olmaya ve Avukap Şenli'yi kurtarmaya çalışan meslektaşı avukat A. C. A.’yı öldürmekle tehdit etmiş, meslektaşın başına sert bir cisimle vurup, cep telefonunu zorla alıp, etkisiz hale getirerek Şenli'yi kaçırmaya çalışmışlardı..

Bu iddiaların ardından Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmış, kamera görüntüleri ve deliller neticesinde şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İLGİLİ HABER