Sözde Alanya dizisi Yüzleşme'de erken final!

 Alanya Haber giriş: 14 Mart 2019, Perşembe 20:52, Güncelleme: 5 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Sözde Alanya dizisi Yüzleşme'de erken final!
Abone ol

Çekimleri Alanya'da devam eden Yüzleşme, beklentilerin çok gerisinde kaldı. Dizide Alanya'nın adının hiç geçmemesi ve şehrin genel görüntülerine neredeyse hiç yer verilmemesi büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. Son bölümüyle reytinglerde de dip yapan Yüzleşme'nin erken final yapacağı iddia ediliyor. Dizinin yapımcısı erken final iddialarına yanıt verdi

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

SÖZDE ALANYA DİZİSİ YÜZLEŞME REYTİNG CANAVARI İLE YÜZLEŞTİ

Kanal D'de başlayan ve çekimleri Alanya'da devam eden Yüzleşme dizisinin erken final yapacağı iddiası ortaya atıldı.

Güçlü kadrosuna rağmen reyting canavarına kurban giden Yüzleşme, aynı zamanda dizide Alanya isminin hiç geçmemesi ve şehrin genel manzaralarına hiç yer verilmemesi nedeniyle Alanya halkının da eleştiri oklarına hedef olmuştu., Alanya'da çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından, 'Alanya'nın ismi Kalender olarak değiştirilsin' gibi benzeri yorumlarla diziyi eleştirmişti.

Sözde Alanya dizisi Yüzleşme'de erken final!
12-03-2019 Reyting Sonuçları: Yüzleşme 11. sırada kendine yer bulabildi.

Alanya turizmine katkı sağlaması beklenen Yüzleşme'nin başrollerinde Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk, Yiğit Kirazcı, Zeynep Eronat ve Yeşim Ceren Bozoğlu oynuyor. 

"7 BÖLÜMLÜK SÖZLEŞMEMİZ VAR"

Yüzleşme'nin erken final iddialarına dizinin yapımcısından yanıt geldi. Yapımcı Bülent Turgut'un yaptığı açıklamada: ' Kanal D ile 7 bölümlük anlaşmamız mevcuttur. Şu an için final söz konusu değildir.' dedi. Yani 3 bölümü geride kalan Yüzleşme, Kanal D yayından kaldırmazsa "4 bölüm sonra final" yapabilir..