Son dakika: O Minibüsün Şoförü Tutuklandı

 Alanya Haber giriş: 30 Nisan 2019, Salı 00:32., Güncelleme: 5 yıl önce
Son dakika: O Minibüsün Şoförü Tutuklandı
Abone ol

Son dakika haberi.. Alanyaspor'un Çek Futbolcusu Josef Sural'ın hayatını kaybettiği ve 6 futbolcunun da yaralandığı kazaya ilişkin flaş bir gelişme yaşandı.. Tüm Türkiye'yi yasa boğan kazada aracı kullanan ve uyuduğu iddia edilen şoför tutuklandı..

Alanya'dan bir araç kiralama firması çalışanı olduğu öğrenilen ve Türkiye'yi yasa boğan aracı kullanan E.A. ile yedek şoför ifadeleri için polis merkezine götürüldü.

İLK İFADESİ 'HATIRLAMIYORUM' OLDU

Aracın şoförü E.A olayın şokuyla verdiği ilk ifadede 'Kazayı ve nasılmeyadana geldiğini hatırlamadığını' söyleyen E.A. bugün akşam saatlerinde tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi

Son dakika: O Minibüsün Şoförü Tutuklandı
Minibüsün Şoförü E.A Tutuklandı

Alanyasporlu Futbolcular Steven Caulker, Djalma Campos, Wanderson Baiano, Papiss Demba Cisse, Isaac Sackey, Welinton Souza ve Josef Sural, kiraladıkları minibüsle takımdan ayrı olarak Alanya'ya dönmek  içiin yola çıktı. Alanya'dan bir firmadan kiralandığı öğrenilen ve E.A.'nın kullandığı minibüs, saat 02.30 sıralarında Alanya'ya bağlı Dinek mevkisi yakınlarında, iddiaya göre sürücünün uyuması nedeniyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki su kanalına girip yan yatarak sürüklendi.

J. SURAL KURTARILAMADI

Kazada Josef Sural, aracın açılan kapısından yola fırlarken, diğer futbolcular ise araç içinde savruldu. Durumu ağır olan Josef Sural, gece ameliyata alındı. Beyin kanaması geçirdiği belirlenen Sural ilk ameliyatın ardından ikinci ameliyata hazırlanırken hayatını kaybetti..

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER