Son dakika: Konaklı'da katledilen Kırgız gencin katil zanlıları tutuklandı

 Alanya Haber giriş: 08 Temmuz 2019, Pazartesi 18:22., Güncelleme: 5 yıl önce
Son dakika: Konaklı'da katledilen Kırgız gencin katil zanlıları tutuklandı
Abone ol

Son dakika haberi.. Önceki gün sabah saatlerinde Konaklı'da hunharca katledilen Kırgızistan uyruklu Muktarbek İmanaliev'in katil zanlıları çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan ve ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 1 kadın 4 kişiden 2 kişi tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.. Diğer 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı..

Son dakika.. Öncek gün Konaklı Mahallesi Işıklar Mevkii’nde meydana gelen olayın katil zanlıları tutuklandı..

Konaklı'da Kanlar için yerde yatan 23 yaşındaki Kırgızistan uyruklu Muktarbek İmanaliev’i gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde yerde yatan İmanaliev’in hayatını kaybettiğini belirledi.

İLGİLİ HABER

Jandarma ekipleri olay akarıştıkları tespi tedilen zanlıları adreslerin yakalayarak gözaltına aldı..

Alanya İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri soruşturma kapsamında şüpheli Ali Y'den önce Kırgızistan uyrulku tur rehberi Muktarbet İmanaliev'den para istediği iddia edilen şüpheli Serdar K, ve yardım ve yataklık ettiği iddia edilen Ali G. ve kadın Perihan S. jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındılar.

2 TUTUKLAMA, 2 KİŞİ SERBEST

Konaklı Jandarma Karakol Komutanlığında ifadeleri alınan 1 kadın 4 kişi Alanya Adliyesine sevk edildiler
Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesinec tutuklanma istemiyle sevk edilen Serdar K. yağma suçundan. ve Ali Y. Adam Öldürme suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken kadın Perihan S, ve Ali G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.