Son dakika: Alanya'da işe gitmek için kaldırımda bekleyen Kırgız genç öldürüldü

 Alanya Haber giriş: 07 Temmuz 2019, Pazar 13:33., Güncelleme: 5 yıl önce
Son dakika: Alanya'da işe gitmek için kaldırımda bekleyen Kırgız genç öldürüldü
Abone ol

Son dakika haberi.. Konaklı Güzelbağ yolu üzerinde, çalıştığı bir otelin personel servisini bekleyen 23 yaşındaki Kırgızistan uyruklu Muktarbek İmanaliev, yanına yaklaşan Ali Y. isimli bir kişi tarafından vurularak öldürüldü.. Bazı görgü tanıklarının ifadelerine göre, elinde bıçakla dolaşan ve çevre esnaftan haraç isteyen bir şahıs, kaldırımda bekleyen ve kendisine para vermek istemeyen Kırgız genci bıçaklayarak öldürdükten sonra olay yerinden kaçtı..

Alanya Konaklı Mahallesi Güzelbağ yolu üzerinde çalıştığı otelin personel sevisini bekleyen 23 yaşındaki Kırgızistan uyruklu Muktarbek İmanaliev isimli genç, Ali Y. isimli bir şahıs tarafından silahla vurularak öldürüldü. Kan donduran olayın detayları netleşti

Kanlar içinde yere yığılan şahısa ilk olarak çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Sağlık ekiplerininde olay yerine gelmesi ile birlikte şahsın yapılan tüm müdahalelere rağmen kan kaybından hayatını kaybettiği öğrenildi.

Son dakika: Alanya'da kaldırımda bekleyen Kırgız genç öldürüldü
Son dakika: Alanya'da kaldırımda bekleyen Kırgız genç Muktarbek İmanaliev öldürüldü

"ELİ BIÇAKLI HARAÇ İSTEYEN ZANLI"

Bir diğer iddiaya göre de Konaklı'da gece saatlerinde elinde bıçaklı dolaşan bir şahıs çevre esnaftan haraç istedi.

Esnaftan haraç isteyen aynı şahıs sabah 07.00 civarında bir otelde çalışan ve servis bekleyen Kırgızistan uyruklu bir vatandaşın para istedi. Katil zanlısı şahıs para vermeyen Kırgızistan uyruklu gencin vücudunun çeşitli yerlerinde bıçaklayarak sokak ortasında öldürerek kayıplara karıştı.

Son dakika: Alanya'da kaldırımda bekleyen Kırgız genç öldürüldü
Son dakika: Alanya'da kaldırımda bekleyen Kırgız genç Muktarbek İmanaliev öldürüldü

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma kapsamında jandarma ekipleri olayın olduğu çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin Ali Y. (40) olduğunun belirledi.

 Ali Y. isimli şüphelinin İmanaliev’in üzerine doğru tabancayla ateş edip kaçtığı ortaya çıktı. Tespit üzerine harekete geçen jandarma ekipleri şüpheli Ali Y.’i saklandığı Hasbahçe Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Ali Y.’nin karakoldaki işlemleri sürdüğü öğrenilirken, olayda kullandığı tabanca ise D-400 karayolunun kenarındaki otluk alanda ekipler tarafından bulundu.

Muktarbek İmanaliev’in cansız bedeni ise savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.