Saim Kanlı emekliliğini istedi

 Alanya Haber giriş: 29 Nisan 2024, Pazartesi 00:08., Güncelleme: 2 hafta önce
Saim Kanlı emekliliğini istedi
Abone ol

Alanya Belediyesi Veteriner Müdürü Saim Kanlı bir istifa mesajı yayınladı. Görevde bulunduğu sürece hayvanseverler tarafından sıkça eleştirilen ve Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde hayvanlara kötü muamele ve sağlıksız koşullarda tutuldukları gerekçeleriyle eleştirilerin odağında bulunan Kanlı mesajında 'Önce insan ve canlılarımızın refah seviyesini en üst seviyelere ulaşmalarına katkı verme anlamında vicdanımın rahatlılığıyla çalıştım.' ifadelerini kullandı

Alanya'da meydana gelen ve Türkiye gündemine oturan sokak hayvanlarına yönelik bazı acı olaylar, bir önceki Belediye Veteriner Müdürü Ali Yavuz'un ihmali olduğu gerekçesiyle görevden alınmasına neden olmuş ve 2019 yılında Saim Kanlı görece getirilmişti.  Kanlı'nın görevde kaldığı 5 yıl içinde yine ülke gündemine oturan ve hayvanseverleri ayağa kaldıran birçok olay gündeme geldi.

Bu olaylardan bazıları ise; İddiaya göre Alanya'daki sokak hayvanları toplanarak bir kamyom kasasına dolduruldukran sonra Mersin, Konya ve Alanya yaylalarına atılıyordu. Bir diğer iddia ise yine sokaklardan toplanan hayvanlar alındıkları yerlere geri bırakılmıyor ve köpekler uyutuluyordu. 

Alanya Belediyesi’nde yaklaşık 48 yıl çeşitli birimlerde görev alan Veteriner İşleri Müdürü Saim Kanlı emekliliğini istedi.

İLGİLİ HABER

Saim Kanlı sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

“Sevgili dostlarım!

Yaklaşık 48 yıl önce başladığım, değişik birimlerde hizmet ve yöneticilik görevlerinde bulunduğum Alanya Belediyesi yolculuğuma nokta koymak adına iznime ayrılarak emeklilik sürecimi başlatıyorum.

Çalışma sürem boyunca her zaman desteklerini arkamda hissettiren değerli Belediye Başkanlarıma (Sn. Merhum Eşref Kahvecioğlu, Sn. Şevket Tokuş, Sn. Merhum Sıtkı Ulu, Sn. Merhum Müstakbel Dim, Sn. Cengiz Aydoğan, Sn. Hasan Sipahioğlu, Sn. Adem Murat Yücel ve yeni Belediye Başkanımız Osman Tarık Özçelik) meclis üyelerime, yıllarca omuz omuza Alanya şehrine hizmet ettiğimiz yol arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Aramızdan ayrılan, ebediyete intikal eden dostlarımıza Allah‘tan rahmet, herkese sağlıklı güzel ömürler diliyorum.

Genç yaşımda aldığım devlet terbiyesi ışığında adaleti ön planda tutarak, kanunlar çerçevesinde, disiplinli ve çözüm odaklı hizmet ederken önce insan ve canlılarımızın refah seviyesini en üst seviyelere ulaşmalarına katkı verme anlamında vicdanımın rahatlılığıyla çalıştım.

Sevgili dostlar, resmî olarak hizmetlerime veda ederken, sizlerin arasında olmak adına yeni bir yaşam yolculuğunda sevgi ve saygılarımla hoşçakalın.”

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER