Alanya'da Hayvanserverleri Sevindiren Atama: Saim Kanlı Yeni Müdür oldu

 Alanya Haber giriş: 15 Mayıs 2019, Çarşamba 12:56., Güncelleme:
Alanya'da Hayvanserverleri Sevindiren Atama: Saim Kanlı Yeni Müdür oldu
Abone ol

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali Yavuz görevden alındı. Yavuz'un yerine Saim Kanlı getirildi. Alanya Belediyesi'nin tecrübeli isimlerinde Saim Kanlı'nın bu göreve atanması başta Alanyalı hayvanseverler olmak üzere çok sayıda vatandaş tarafından sevinçle karşılandı.

Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü olarak görev yapan Ali Yavuz görevden alındı. 

30 yıldır Alanya Belediyesi'nde değişik birimlerin müdürlüğünü yapan Saim Kanlı atandı. Geride bıraktığımız yıllarda Alanya'da meydana gelen ve Türkiye gündeminde haber olan sokak hayvanlarına yönelik bazı üzücü olaylarda Belediye Veteriner Müdürlüğü'nün ihmali olduğu öne sürülüyordu.

VETERİNER İŞLERİ'DE KANLI MÜDÜR OLDU

Geçmiş yıllarda Alanya Belediyesi Veteriner İşleri hakkında, Sahipsiz kedi köpeklerin zehirlenerek öldürülmesi, esnafın bakıp sahiplendiği köpeklerin belediye görevlilerince işkence boyutunda sokaklardan toplanması, köpeklerin tedavi gerekçesiyle götürülüp tekrar ait oldukları noktaya bırakılmaması ve akıbetleri hakkında kesin bir bilgilendirme yapılmaması gibi bazı iddialarda bulunan hayvanseverler, yeni müdür Saim Kanlı ile benzer yanlış uygulamaların son bulacağını umuyor.

KULA'NIN KOLTUĞU BOŞ KALDI

Öte yandan Bir önceki dönemde başkan yardımcısı olarak görev yapan Tunahan Kasapoğlu ve Nazmi Yüksel görevlerine devam ederken, 2014-2019 yılları arası siyasi başkan yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Kula'dan boşalan başkan yardımcılığına kimin atanacağı ise merakla bekleniyor.