Otel sahibi, otelin havuzunda elektrik akıma kapılarak hayatını kaybetti

 Alanya Haber giriş: 22 Temmuz 2022, Cuma 16:22., Güncelleme: 2 yıl önce
Otel sahibi, otelin havuzunda elektrik akıma kapılarak hayatını kaybetti
Abone ol

Son dakika.. Alanya'da 4 yıldızlı bir otelin işletmeciliğini yapan Soner Yıldırım (35) ile otel çalışanı Emrecan Erkan (18), havuz temizliği yaptıkları sırada elektrik akımına kapıldı, Hastaneye kaldırılan Yıldırım kurtarılamadı. Erkan'ın ise durumunun ciddi olduğu belirtildi

Son dakika.. İddiaya göre, sahibi olduğu Okurcalar mahallesinde bulunan 4 yıldızlı Anessa Beach Hotel'in havuzuna giren 40 yaşındaki Soner Yıldırım ve 18 yaşındaki otel çalışanı Emrecan Erkan, elektrik akımına kapıldı.

Olayı fark eden otel personeli tarafından havuzdan çıkarılan ve ilk yardımı yine otelin Sağlık Personeli tarafından yapılan Yıldırım ve Erkan olay yerine çağırılan 112 Sağlık Ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Genç otel sahibi doktorların burada yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Erkan'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Aksaray nüfüsuna kayıtlı olduğu öğrenilen Yıldırım'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.