MHP İlçe Başkanı Türkdoğan'dan Zavlak'a Bahçeli Göndermesi

 Alanya Haber giriş: 28 Nisan 2019, Pazar 03:36., Güncelleme: 5 yıl önce
MHP İlçe Başkanı Türkdoğan'dan Zavlak'a Bahçeli Göndermesi
Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Çubuk ilçesinde CHP Lideri Kemal Klıçdaroğlu ve CHP'li vekillerin linç girişimine maruz kalmalarının ardından yaşanan olaylara ilişkin, içeride çocuk, kadın polis ve askerin de olduğu bir ev için 'o evi yakın' diyenleri haklı gören Bahçeli'yi tanıyamamışım, Tüm MHP'lilerden özür dilerim diyen eski MHP'li Zavlak'a isim vermeden yüklendi..

Türkiye'nin ve tüm dünyanın gözleri önünde cereyan eden Ana Muhalefet Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)  Başkanvekili Levent Gök, ve CHP'li millet vekillerine yönelik 'linç girişimi' skandalı ülke genelinde olduğu gibi Alanya'da da geniş yankı buldu ve tepki çekti..

ZAVLAK: BAHÇELİ'Yİ TANIYAMAMIŞIM. BU VEBALE ORTAK ETTİĞİM HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM

Alanya'da bir dönem MHP'nin en etkili isimlerinden olan ve daha sonra, AKP-HDP/PKK arasında başlatılan sözde 'çözüm süreci' döneminde MHP'den istifa ederek İYİ Parti saflarında siyaset yapan ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde İYİ Parti'den Alanya Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Hacı Mevlüt Zevlak, geçtiğmiz hafta MHP camiasına bir açıklama yaparak, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin, içinde askerlerimizin, polislerimiz, çocukların, kadınların da olduğu bir ev için 'o evi yakın' diyenleri haklı gösterdiği bugünkü durumunu öngöremedim. Eskiden Bahçeli'yi savunup onun hakkında sarf ettiğim iyi sözlerle bu vebale ortak ettiklerim oldu. Herkesten özür dilerim..' ifadelerini kullanmıştı.

İLGİLİ HABER

MHP İLÇE BAŞKANI TÜRKDOĞAN, İSİM VERMEDEN YÜKLENDİ

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ise, meydana gelen 'linç girişimini' haklı gösteren MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye sahip çıktı.

"YOLUN YOLUMUZ, SÖZÜN SÖZÜMÜZDÜR LİDERİM"

Türkdoğan, yaptığı açıklamada, “Sözün sözümüzdür. Gölgeden korkanlar dursun beride, namertler, alçaklar kalsın geride. Elinde sancakla en ileride, sen yürü ardından dağlar yürüsün. Ardından asırlar, çağlar yürüsün. Yolun yolumuz, sözün sözümüzdür liderim” dedi.