Gazipaşa'da Millet'in adayı Şahin, Adım Adım Zafere Yürüyor

 Gazipaşa Haber giriş: 04 Mart 2019, Pazartesi 01:38., Güncelleme: 5 yıl önce
Gazipaşa'da Millet'in adayı Şahin, Adım Adım Zafere Yürüyor
Abone ol

Gazipaşa'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına Gökçesaray, Çile, Doğanca, Akoluk ve Esenpınar mahallelerinden başladı. 5 mahalleden de Şahin'e tam destek çıktı.

Gittiği her mahallede büyük bir destek gören Şahin'e, ziyaret ettiği 5 mahalleden de tam destek çıktı.

BABA OCAĞINDAN BAŞLADI

Gazipaşa'da Millet'in adayı Şahin, Adım Adım Zafere Yürüyor
Gazipaşa'da Millet'in adayı Şahin, Adım Adım Zafere Yürüyor

Doğup büyüdüğü Gökçesaray ile komşu mahallelerde büyük bir coşku ve sevgi seli ile karşılanan Yılmaz, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak, hal hatır sordu.  Gökçesaray’da büyük ilgiyle karşılanan Yılmaz, ilk olarak mahalle kabristanına geçerek babası nın mezarına giderek dua etti.  Daha sonra annesinin elini öperek hayır duasını alan Yılmaz, ardından yakınları, akraba ve çocukluk arkadaşlarıyla bir araya gelerek, hasret giderdi.

Gazipaşa'da Millet'in adayı Şahin, Adım Adım Zafere Yürüyor
Gazipaşa'da Millet'in adayı Şahin, Adım Adım Zafere Yürüyor

MERKEZDE NE VARSA KIRSALDA AYNISI  OLACAK

Mahallelerde yoğun katılımla gerçekleştirdiği toplantılarda projelerini anlatan Belediye Başkan Adayı Yılmaz, “Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen bütün köylerimizde maalesef hala yol, içme suyu ve kanalizasyon sorunu var.  Kırsaldaki tüm mahallerimizin su, kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanına girmektedir. Sizlerin oylarıyla göreve gelir gelmez, Muhittin Böcek başkanımla planlı programlı çalışarak buralardaki alt yapı sorunlarını tamamıyla çözmeyi hedefliyoruz. Tüm köylerimizdeki alt yapı sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız. İlçemizin en ücra köşesine, şehir merkeziyle aynı hizmetler gidecek. Pazarcı’da Cumhuriyet’te yani merkez mahallelerimizde ne varsa, Akoluk’ta  Çile’de de o olacak. Yolu olmayan ev, asfalt olmayan yol kalmasın istiyoruz. Tarım ve Hayvancılık ana başlığı altında projemiz var. İlçemizin ekonomisi tarıma dayalı. Bizim Gazipaşa’da yetişen ürünlerin ülkenin her tarafında pazar bulması ile ilgili projemiz var. Hedefimiz, üreticilerimizin kazanmasıdır. Tarım ürünlerimizin değerinde satılması için, depolama, ambalaj, tanıtım ve pazarlama konusunda yerel yönetim olarak yönlendirici ve destekleyici olacağız” dedi.

Gazipaşa'da Millet'in adayı Şahin, Adım Adım Zafere Yürüyor
Gazipaşa'da Millet'in adayı Şahin, Adım Adım Zafere Yürüyor

HİÇ KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIZ

Gazipaşa Belediyesi’nde çalışan hiç kimseyi siyasi görüşünden dolayı işten çıkarmayacaklarının altını çizen Başkan Adayı Yılmaz, “Gazipaşa’da yaşayan her insan bizim için çok önemli ve her insan bizim için eşittir. Ayrım yapmadan hiç kimseyi ötekileştirmeden, aşa-işe saygılı bir yönetim anlayışı ile birlikte yöneteceğiz.  Bizim önceliklerimizden biri de istihdam alanları yaratmak olacak. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. İstihdam yaratanı destekleyeceğiz, çalışmak için Gazipaşa dışına gitmek zorunda kalan gençlerimize sahip çıkacağız. Yönetimde ana ilkemiz;  dürüst, şeffaf, adil bir yönetim ve herkese eşit hizmet olacaktır. Bütün kararları halkımızla birlikte vereceğiz. Hayati ihtiyaçlarını karşılayamayan insanlarımıza ulaşıp, onlara destek vereceğiz. Gazipaşa’da yaşayan herkesin belediye başkanı olacağım” diye konuştu.

BORÇLAR SIFIRLANMADI KATLANDI

Hizmet için, Belediyenin arkasında iktidar gücü olması gerekiyor” şeklinde göz boyamaya çalışan iktidar partisinin yerel temsilcilerini bir kez daha eleştiren Yılmaz, “Mevcut belediye yönetimi, iktidar partisinden ama son beş yıldır Gazipaşa kötü yönetiliyor. Gazipaşa, Anadolu’nun birçok şehrinden hizmet anlamında geri kalmış durumda. Zaten Gazipaşa’ya kazandırdıkları gözle görülür bir hizmet yok. Tek bildikleri asfalt dökmek. O da alt yapısını iyi hazırlayamadıkları için birkaç ay anca dayanıyor ve ardından çökmeler başlıyor Hani iktidar eliyle Gazipaşa’ya hizmet yağacaktı. Hani iktidar gücüyle Gazipaşa’ya para akacaktı. Hani borçsuz belediye bırakılacaktı. Aksine, sürekli kredi çekerek belediyenin borç yükünü arttırdılar. Muhalefette olan hemşehrimiz Ümit Uysal başkanlığındaki Muratpaşa’nın yanısıra Manavgat, Anamur ve Alanya Belediyeleri tarafından yapılan hizmetler ortada. O nedenle artık iktidar gücü masalına artık kimse inanmıyor, Ben Gazipaşa’ya, Gazipaşa’nın yeteceğini biliyorum. Bunun için çalışacağız” dedi. Gazipaşa’da seçimi alacaklarını belirten Yılmaz, “Bana ve ekibime sahip çıkacağınıza, desteğini esirgemeyeceğinize eminim. Mart’ın sonu bahar olacak.  Birlikte başaracağız. Katılımınız için teşekkür ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.  Belediye Başkan Adayı Yılmaz’a mahalle toplantılarında CHP İlçe Başkanı Ömer Güven ve Millet İttifakı’nın Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.