Gazeteci Cantürk’ten Ela bebeğe 60 Bin TL'lik forma desteği

 Alanya Haber giriş: 07 Eylül 2022, Çarşamba 10:18., Güncelleme:
Gazeteci Cantürk’ten Ela bebeğe 60 Bin TL'lik forma desteği
Abone ol

Alanyalı gazeteci Mert Cantürk, Ela bebek için canlı gerçekleştirilen canlı yayın yardım etkinliğinde Fatih Terim imzalı Galatasaray formasını bağışladı. Forma Elana Ayvazoğlu tarafından eşi Kerim Ayvazoğlu için 60 bin TL’ye alındı. 60 Bin TL Ela bebeğin valilik izinli hesabına nakit olarak aktarıldı.

İş insanı Aycan Fenercioğlu, Diyetisyen Necati Topal ve mimar İbrahim Aydoğan’un SMA Tip1 hastası Alanyalı Ela bebek içingerçekleştirdikleri canlı yayında toplamda 4 milyon 650 bin TL bağış toplandı. Fenercioğlu canlı yayın öncesi Ela bebeğin banka hesabına tek seferde 1 milyon TL şahsı adına bağışta bulundu.  

Alanya'da yerel bir internet haber sitesinin yönetim kurulu başkanı olan gazeteci Mert Cantürk, canlı yayına katılarak Galatasaray'ın 'İmparator' lakaplı direktörlerinden Fatih Terim ve bazı Galatasaraylı futbolcuların imzasının yer aldığı formayı bağışladı..

FORMA 60 BİN TL'YE ALICI BULDU

Yayında açık arttırmaya çıkarılan ıslak imzalı forma Elana Ayvazoğlu tarafından eşi Kerim Ayvazoğlu için 60 bin TL’ye alındı. Forma bedeli yayın esnasında Ayvazoğlu ailesi tarafından Ela bebeğin hesabına gönderilirken, forma bugün yeni sahibine teslim edilecek.

Fenercioğlu Ela bebeğe ışık oldu: 4 milyon 650 bin TL bağış
06.09.2022

Fenercioğlu Ela bebeğe ışık oldu: 4 milyon 650 bin TL bağış

İLGİLİ HABER