Fenercioğlu Ela bebeğe ışık oldu: 4 milyon 650 bin TL bağış

 Alanya Haber giriş: 06 Eylül 2022, Salı 11:16., Güncelleme: 2 yıl önce
Fenercioğlu Ela bebeğe ışık oldu: 4 milyon 650 bin TL bağış
Abone ol

Ela bebek Tüm Alanya'nın desteğiyle Cuma günü yola çıkıyor. Aylardır devam eden yardım etkinliklerinde son olarak Fenercioğlu AŞ. Yönetim kurulu başkanı Aycan Fenercioğlu, Ela'nın tedavisi için kalan yaklaşık 6,5 milyon TL'lik kısmın 4 milyon 650 bin TL'lik kısmını tamamladı. Toplanan paranın büyük kısmının banka hesabına geçtiği öğrenilirken, yarın söz verilen miktarın tamamı yatırılacak. Öte yandan Ela bebeğin tedavisi için cuma günü Dubai'ye gönderilmesi bekleniyor

Ela'nın Dubai'ye gitmesi için kalan son miktar 6 milyon 500 bin TL'ydi. Fenercioğlu İnstagram hesabından yaptığı canlı yayın etkinliğiyle bu paranın 4 milyon 650 bin TL'sini karşıladı.

Fenercioğlu'nun yanısıra diyetisyen Necati Topal, mimar İbrahim Aydoğan gibi isimler de canlı yayına katılarak Ela bebeğe destek oldu. Fenercioğlu bir ilki gerçekleştirerek 1 Milyon TL'yi Ela'nın hesabına canlı yayın öncesi havale yaparken, ilerleyen saatlerde söz verilen nakit miktarın büyük çoğunluğu da Ela'nın valilik izinli banka hesabına yatırıldı. Geriye kalan kısmın ise bugün ve yarın hesaba yatırılmış olacağı öğrenildi.

Fenercioğlu Ela bebeğe ışık oldu: 4 milyon 650 bin TL bağış
Fenercioğlu Ela bebeğe ışık oldu: 4 milyon 650 bin TL bağış

Aycan Fenercioğlu kampanyanın ardından yaptığı teşekkür açıklamasında şu ifadelere yer verdi ; Bu akşam @sma_seninleyiz_ela için @dyt.necatitopal ve @ibrahimaydogania ile beraber yaptığımız canlı yayında;bizlerin yanında olan dostlarımıza ve ricamızı kırmadan destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..Bu akşam hep beraber topladığımız 4.650.000,00 TL “nin Ela bebeğe şifa olmasını umut ediyoruz.”Bir çocuk gülerse,Dünya güler” düsturuyla yanımızda olan herkese tekrar teşekkür eder,bu güzel gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim.

BU AKŞAM GELECEK PARTİSİ

Son olarak bu akşam Gelecek Partisi Alanya İlçe teşkilatı sosyal medya hesaplarından Ela için canlı yayın gerçekleştirerek kalan miktara katkı sağlayacak.. 

PERŞEMBE GÜNÜ YURT DIŞINDAN

Öte yandan Almanya'da Ela için toplanan bir miktar nakit para Perşembe günü canlı yayın etkinliğiyle kamuoyuna açıklanacak ve Ela'nın banka hesabına aktarılacak.

CUMA GÜNÜ YOLCU..

Aylardır gönüllü anne Cemile Pehlivan öncülüğünde devam eden yardım etkinlikleri ve kampanlayaları sona geldi.. Kalan son miktarın da önümüzdeki iki gün içinde tamamlanmasının ardından, toplanan tüm para Ela bebeğin tedavi göreceği sağlık merkezinin hesabına aktarılacak ve tedavi süreci başlatılacak.

Ela bebeğin Dubai için uçak bileti, konaklama gibi tüm ihtiyaçları önümüzdeki 3 gün içinde tamamlanmış olacak