Evde kal Alanya, Evde hayat var

 Alanya Haber giriş: 22 Mart 2020, Pazar 18:55, Güncelleme: 4 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Evde kal Alanya, Evde hayat var
Abone ol

Korona virüsü salgını nedeniyle olağanüstü günler yaşıyoruz. Siyasetçiler, bürokratlar, sağlıkçılar, spor dünyası ve ünlüler de dahil tüm vatandaşlar salgının daha fazla yayılmaması için alınması gereken önlemlerin en başında yer alan 'evde kalmak' konusunda 'evde kal, evde hayat var' paylaşımı yapıyor. Alanya'da ise Ticaret Odası Başkanı Şahin,MHP İlçe Başkanı Türkdoğan, İYİ Parti Antalya İl Yönetim Üyesi Uyar ve Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Yenialp de 'evde kal' kampanyasına sosyal medya paylaşımlarıyla destek verdi.

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Alanya'dan 'Evde kal' çağrısına destek..

ALTSO BAŞKANI ŞAHİN; EVDE KALIN

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, #EvdeKal #EvdeHayatVar heşteki ile yaptığı paylaşımda oğluyla birlikte evinin bahçesinde çalışırken bir fotoğraf paylaştı. “Evde kalıp, kendimize ve sevdiklerimize zaman ayıralım” diyen Şahin, vatandaşlara “Evde kalın” çağrısı” yaptı.

MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, Corona Virüs Salgına ilişkin olarak kendi evinden yaptığı videolu paylaşımla şunları söyledi:  “Cümleten hayırlı geceler diliyorum. Kandilimiz mübarek olsun. Maalesef kaybımız 21’e yükseldi. Bu mübarek geceden tüm hastalarımıza Cenab-ı Allah’tan şifa diliyorum. Vefat eden vatandaşlarımıza da rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. İnşallah Türk milleti bu illeti yenecektir. Yenecek kudrete ve güce sahiptir. Hepimizin bildiği gibi Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu 14 kuraldan oluşan bir liste hazırladı. Bizler de bu 14 kuralı mümkün mertebe elimizden geldiğince bütün vatandaşlarımıza yaymaya çalıştık. Ve bugün bir çağrıda bulunmak istiyorum. 15 inci kuralı koyalım ve bu kuralarla lütfen hepimiz kayıtsız şartsız uyalım. Evimize kalalım. Lütfen mecbur olmadıkça dışarıya çıkmayalım. İnşallah Allah bu illetten Türk milletini korur.”

CAFER UYAR: EVDE KAL ALANYA

Antalya İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cafer Uyar da vatandalara 'evde kal' uyarında bulundu. Uyr sosyal medya hesabından yaptığı açıklamsında  şu ifadeleri kulandı; "Corona virüs salgın nedeniyle kapatılan iş yerlerinden İşten çıkarılan çalışanlar kendilerine uzatılacak elleri bekliyor. Devletin eli veya bankalarda trilyonları olan hayırseverlerin eli....

Altı ay çalışıp, kazancıyla 12 ay geçinmeye çalışırken şimdide kriz sonuna kadar işten çıkarılan insanımız için hükümetin bir vaadini duymadım.
Hem devlettin hem de hayırseverlerin görev zamanı.
Cümle dostların Mübarek Miraç kandilini tebrik ederken Türk’ün Nevruz Bayramı kutlu olsun.
Saygı, selam ve dualarımla Allah’a emanet olasınız."

BAŞKAN YENİALP: EVDE KAL ALANYA

Alanya Keykubat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Velittin Yenialp “Mahalle bakkalından alışverişini yap, evde kal Türkiye’m” mesajı paylaştı. Yenialp'in  Alanya manzarası eşliğinde çay keyfi fotoğrafı eklediği görüldü