Çakır Oyunu Kullandı: Oyumuzu kullandık. Takdir, yüce Allah’ındır

 Alanya Haber giriş: 31 Mart 2019, Pazar 15:44., Güncelleme: 6 yıl önce
Çakır Oyunu Kullandı: Oyumuzu kullandık. Takdir, yüce Allah’ındır
Abone ol

Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır, Mahmutlar'da 2261 nolu sandıkta oyunu kullandı.. Çakır, Biz oyumuzu kullandık. Takdir, yüce Allah’ındır. Seçimlerin; Alanya’mıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. dedi

Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçiminde oyunu Mahmutlar Yeni Mahalle İlköğretim okulunda 2261 nolu sandıkta kullandı.

Seçimin hayırlı olması temennisinde bulunan Çakır, “Herkesi kutsal bir vatandaşlık görevi yerine getirmek için bugün oy kullanma süresi içerisinde, oylarını kullanmaya davet ediyorum. Biz, seçimler için elimizden gelen çalışmayı yaptık, Alanya’yı en iyi şekilde yöneteceğimizi beyan ettik ve bu doğrultuda değerli Alanya seçmenimizden destek istedik.”dedi. 

Çakır Oyunu Kullandı: Oyumuzu kullandık. Takdir, yüce Allah’ındır
Çakır, Mahmutlar Yeni Mahalle İlköğretim okulunda 2261 nolu sandıkta kullandı.

Mahmutlar’da oyunu kullanan Çakır, “Demokrasinin vazgeçilmezi olan seçimlerde hür irade ile oy kullanmak; her vatandaşımızın görevi ve hakkıdır. Vatandaşlarımızı, bu kutsal görevlerini yerine getirmek için oylarını kullanmalıdırlar.  Biz oyumuzu kullandık. Takdir, yüce Allah’ındır. Seçimlerin; Alanya’mıza, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim.”dedi.