Başkan Böcek'ten haber var: Uyutuluyor. Durumu iyiye gidiyor

 Alanya Haber giriş: 10 Eylül 2020, Perşembe 14:40, Güncelleme: 4 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Başkan Böcek'ten haber var: Uyutuluyor. Durumu iyiye gidiyor
Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: Doktorları, 'Uyguladığımız tedaviye cevap verdi, iki gün öncesine göre oldukça iyi. İyiye doğru da gidiyor, oldukça umutluyuz' dediler. 24 saatlik kritik sürecin sonunda açıklama yapan Torun 'tedavi çerçevesinde cevap alabilmek için uyutuluyor. Ne zaman uyandırılacağına dair net bir bilgi vermediler. ' ifadelrini kullandı

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, hastanede yaptığı açıklamada, yoğun bakımda olduğu için Başkan Böcek'i göremediğini, bu konuda hassasiyet göstermek gerektiğini söyledi.

Doktorlarından aldığı bilgileir aktaran Torun, "Genel bir değerlendirme yaptık. İki gündür durumu oldukça iyiye gidiyor. Doktorlar da uygulanan tedaviden oldukça umutlular. Şu anda yoğun bakım süreci devam ediyor" diye konuştu.

Torun, Böcek'in önümüzdeki süreçte en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkarak sağlığına kavuşmasını beklediklerini ifade etti.

İLGİLİ HABER

"NE ZAMAN UYANDIRILACAĞINA DAİR NET BİLGİ YOK"

Torun açıklamasında şunları kaydetti "Şu anda uyutularak tedavisine devam ediliyor. 24 saatlik kritik süreç diye bir şey yok. Tedavi çerçevesinde cevap alabilmek için uyutuluyor. Ne zaman uyandırılacağına dair net bir bilgi vermediler. Doktorları, 'Uyguladığımız tedaviye cevap verdi, iki gün öncesine göre oldukça iyi. İyiye doğru da gidiyor, oldukça umutluyuz' dediler. 'Tedavimiz sonuç veriyor' dediler."

AKCİĞERİNDE YIRTILMA MEYDANA GELDİ

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Muhittin Böcek'in sağlık durumu, salı akşamı kötüleşmişti. Astım hastalığı bulunan Başkan Böcek, akciğerinde öksürükten kaynaklı yırtılma olması nedeniyle tedbir amaçlı uyutuldu. 

İLGİLİ HABER