MHP'li Başkan da TC'yi geri getirdi

Türkiye'de gözler seçimi kazanan başkanlarda. CHP, MHP ve İYİ Parti'den başkan adayı olan ve seçimi kazanan adaylar kaldırılan Türkiye Cumhuriyeti(T.C.) ibaresini geri getiriyor.. İstanbul, Ankara, Bolu ve komşu ilçe Gazipaşa gibi birçok kentte TC geri geldi.. 31 Mart yerel seçimlerinde Silivri Belediye Başkanı seçilen MHP'li Volkan Yılmaz'ın talimatıyla T.C. ibaresi tabeladaki yerine yeniden konuldu. MHPnin rekor oyla seçimi kazandığı ilçemiz Alanya'da, belediye binası girişindeki tabelada 'TC' ibaresi bulunmuyor..

© Alanya Gazetesi

Seçimi kazanan CHP, MHP ve İYİ Parti'li başkan adayları göreve gelir gelmez ilk iş olarak sözde 'çözüm süreci' döneminde devlet kurumlarından kaldırılan ve kamuoyunda büyük tepki toplayan Türkiye Cumhuriyeti (T.C.) geri getiriyor.

MHP'li Başkan da TC'yi geri getirdi

Silivri Belediyesi binasında daha önce kaldırılan “TC” ibaresi, İstanbul’un tek MHP’li Belediye Başkanı ünvanına sahip olan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın talimatıyla yeniden konuldu.

MHP'li Başkan da TC'yi geri getirdi

Silivri Belediyesi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda “Belediyemizde yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında bina ve muhtelif yerlerdeki tabelalara T.C. ibaresi eklendi” şeklinde bilgilendirme yapıldı.

MHP'li Alanya Belediye binasında TC ibaresi yok. Sosyal medyada çok sayıda Alanyalı vatandaş 'Belediye binası girişindeki tabelaya 'TC' ibaresi takılsın' çağrısı yapıyor. Başkan Yücel ise konuya ilişkin sessizliğini koruyor..

MHPnin rekor oyla seçimi kazandığı ilçemiz Alanya'da, belediye binası girişindeki tabelada 'TC' ibaresi bulunmuyor..

04.05.2019

Gazipaşa'ya da 'TC' geldi: AKP'den ret ve skandal savunma

İLGİLİ HABER
26.04.2019

Ankara'ya TC Geldi. Alanya Belediyesi'ne TC Talebi

İLGİLİ HABER
GZP Corendon’un ilk Brüksel uçuşunu karşıladı
AKP İlçe Teşkilatı Alanya Yeni Devlet Hastanesi inşaatını gezdi
Son dakika: Depremzede kadın Alanya'da kazada hayatını kaybetti
Alanya'da 6. Kattan Atlayan adam hayatını kaybetti.
Alanya Belediyesi'nde değişim rüzgarı esmeye başladı: İşte o liste
Son dakika: Askeri araç devrildi. Manavgat'a şehit ateşi düştü
400 metrelik uçuruma düşen Sarıkız 48 saat sonra kurtarıldı
Analitik veriler için çerezleri kullanmaktayız. Daha Fazla Bilgi