ALTSO Eski Başkanı Kerim AYDOĞAN Serbest Bırakıldı

 Alanya Haber giriş: 01 Temmuz 2020, Çarşamba 21:52., Güncelleme: 4 yıl önce
ALTSO Eski Başkanı Kerim AYDOĞAN Serbest Bırakıldı
Abone ol

Alanya’da dün sabah yapılan operasyonla aralarında ALTSO Eski Başkanı Kerim Aydoğan ile bazı kamu görevlileri ve emlakçılar gözaltına alınmıştı. Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen operasyonda gözaltına alınan Aydoğan dahil 5 kişi ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı

ALTSO Eski Başkanı ve işadamı Kerim Aydoğan serbest bırakıldı.

Dün gözaltına alınan Alanyalı işadamı ALTSO Eski Başkanı Kerim Aydoğan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Adliye kapısında yakınları taarafından alkışlarla karşılanan Aydoğan 'Tüm arkadaşlarımıza, teşkilatımıza herkese çok teşekkür ederim. Normalde telefon açılıp sorulabilecek bir şeyi bu aşamaya getirdiler.' dedi.

ADLİ KONTROL TALEBİ REDDEDİLDİ

Aydoğan ve diğer şüpheler hakkında istenen 'adli kontrol' ve 'yurtdışı çıkış yasağı' talebininin mahkemece reddedildiği bildirildi.

İLGİLİ HABER

"ALKIŞLARLA KARŞILANDI"

Bugün, Alanya Adliyesi'nde görülen duruşma sonrası serbest bırakılan Aydoğan'ı, adliye çıkışında kalabalık bir grup alkışlarla karşıladı.

Adliye çıkışında Aydoğan'ı bekleyenler arasında MHP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Mustafa Demirağ ve çok sayoda MHP'li isim vardı.

"NORMALDE BİR TELEFON AÇILIP SORULABİLECEK BİR ŞEY BU AŞAMAYA GELDİ"

Kerim Aydoğan adliye kapısında yaptığı kısa konuşmasında, "Hepimizin başına her şey gelebilir. Hiç belli olmuyor. Bizim de başımıza böyle bir şey geldi. İnşallah sizlerin başına hiçbir şey gelmez. Tüm arkadaşlarımıza, teşkilatımıza herkese çok teşekkür ederim. Normalde telefon açılıp sorulabilecek bir şeyi bu aşamaya getirdiler." dedi.