Alanya Halk Et'e yoğun ilgi

 Alanya Haber giriş: 08 Mayıs 2020, Cuma 21:28, Güncelleme: 4 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Alanya Halk Et'e yoğun ilgi
Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in halkı ucuz, kaliteli ve sağlıklı etle buluşturduğu Halk Et Mağazaları yoğun ilgi görüyor. Alanya Cuma Pazarı içinde hizmete başlayan Halk Et önünde uzun kuyruklar oluşuyor.

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Halk Et Satış Mağazası ANET tarafından Alanya’da Şekerhane Mahallesi, Eczacılar Caddesi Cuma Pazarı Mevkii’nde hizmete girdi. Halk Et'in Cuma Pazarı içinde bulunan şubesi vatandaşların akınına uğruyor. 

Ekonomik nedenlerden dolayı et ürünleriyle son yıllarda arası iyice açılan vatandaş, Halk Et sayesinde sofralarına kırmızı et koyma şansı buluyor. Öte yandan Halk Et şubelerinin bulunduğu sokak ve caddelerdeki esnaflar da oluşan kalabalıktan nasibi alıyor. Halk Et yanındaki bir işletme sahibi 'Günlerdir siftahsız dükkan kapatıyorduk. Halk Et'in açılmasıyla mahalleye bir hareketlilik geldi.. Allah'a şükür biz esnaflarda ufak tefek iş yapmaya başladık' dedi.

Alanya Halk Et'e yoğun ilgi
Alanya Halk Et'e yoğun ilgi

"KÂR AMACI GÜTMÜYORUZ"
“Güvenli, sağlıklı, kaliteli, daha ekonomik et almak isteyen Alanyalı hemşehrilerimizi mağazamıza bekliyoruz." diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek “Kar amacı gütmüyoruz. Halk Et’te satışa sunulan hayvanları Antalyalı yetiştirici ve çobanlardan alıyoruz. Üreticilere de destek oluyoruz. Alanya mağazamız da ilk günden yoğun ilgi gördü. Hedefimiz Halk Et Mağazalarını Antalya geneline yaymak. Nüfus yoğunluğu az olan ilçe ve beldelerde vatandaşa Halk Et Tırı ile hizmet vereceğiz. ” diye konuştu.