Akademisyen Şebnem Köseoğlu anıldı
Alanya Haber giriş: 16 September 2025, Tuesday 10:20., Güncelleme: 3 gün önce

3 . Kez Yakalandığı Lösemiye karşı verdiği mücadeleyle bilinen ve 31 yaşında hayata gözlerini yuman Akademisyen Şebnem Köseoğlu, vefatının 5. yılında Alanya’da kendi adına açılan parkta düzenlenen anma programında anıldı.
Kamuoyunda 'Maskeli Şebnem' olarak bilinen Alanya Üniversitesi’nin merhume Öğretim Görevlisi Şebnem Köseoğlu’nun anısını yaşatmak amacıyla, 15 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 18.00 – 20.00 arasında, Öğr. Gör. Şebnem Köseoğlu Parkı’nda anlamlı bir anma programı gerçekleştirildi.

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, Annemin de Yüzü Gülüyor projesi kapsamında Alanya’da kayıtlı hasta ve ailelerin el emeğiyle hazırladığı ürünlerin yer aldığı bir LÖSEV standı da kuruldu.

Duygusal anların yaşandığı bu özel günde, katılımcılar hem Şebnem Hoca’yı sevgi ve özlemle andı hem de dayanışma ruhunu birlikte paylaştı.
Törende Şebnem Köseoğlu’nun ailesi, Alanya Üniversitesi yöneticileri ve arkadaşları hazır bulundu.
