Acı haber: Kayıp Doktor Orhan Bican cansız bedeni bulundu

 Alanya Haber giriş: 13 Mayıs 2020, Çarşamba 16:17., Güncelleme: 4 yıl önce
Acı haber: Kayıp Doktor Orhan Bican cansız bedeni bulundu
Abone ol

Gazipaşa’da, geçtiğimiz hafta iddiaya göre yakınlarına 'Denize gireceğim' diyerek evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 36 yaşındaki Doktor Orhan Bican'dan acı haber geldi. Bican'ın cansız bedeni Selinus Sahili Kızılin mevki açıklarında bulundu..

Ailesiyle yaşadığı öğrenilen Denizli nüfusuna kayıtlı Doktor Orhan Bican, geçtiğimiz hafta saat 11.00 sularında iddiaya göre, 'Denize gireceğim' diyerek, evden ayrıldı.

KIZILİN AÇIKLARINDA TEKNECİLER TARAFINDAN BULUNDU

Eşinden ve görevli olduğu Gazipaşa-Alanya Havalimanı'ndaki işinden ayrıldığı öğrenilen Bican için arama çalışması başlatılmıştı.

Orhan Bican'ın kıyafetlerinin bulunduğu Selinus Sahili Kızılin mevkisinde, bugün bir balıkçı teknesindekiler, kıyıdan yaklaşık 20 metre açıkta hareketsiz duran bir erkek cesedi olduğunu fark ederek polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye denizden Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekipler, karadan da polis, sağlık ekipleri ve cenaze aracı yönlendirildi. Bican'ın cansız bedeni, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kıyıya çıkarıldı.

Acı haber: Kayıp Doktor Orhan Bican cansız bedeni bulundu
Doktor Orhan Bican cansız bedeni bulundu

CESEDİ BABASI TEŞHİS ETTİ

Olay yerine çağrılan kayıp doktor Orhan Bican'ın babası Ferruh Bican, cesedin oğluna ait olduğunu teşhis etti.

Bican'ın cansı bedeni otopsi için morga götürüldü.

Olay yerine gelen savcılık inceleme başlattı.