Zavlak: Mısıroğlu Yobaz, gerici ve iftiracıydı. Rahmet Falan Dilemiyorum

 Alanya Haber giriş: 07 Mayıs 2019, Salı 06:06., Güncelleme: 5 yıl önce
Zavlak: Mısıroğlu Yobaz, gerici ve iftiracıydı. Rahmet Falan Dilemiyorum
Abone ol

İYİ Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Hacı Mevlüt Zavlak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet, laiklik ve Türk düşmanlığıyla bilinen kamuoyunda Fesli Meczup oalrak ranınan Kadir Mısıroğlu hakkında: Yobaz, gerici ve iftiracıydı. Rahmet Dilemeyeceğim. Allah Bildiği gibi yapsın. dedi.

Türkiye'de şeriat isteyen Kadir Mısıroğlu 'Atatürk aleyhinde işlenen suçlar hakkında kanun' kapsamında hakkında sayısız dava açılınca 1980 yılında cezalardan kurtulmak amacıyla Türkiye'den kaçtı. Ne hikmettir ki Şeriat için yaşadığını ve bu yolda hayatını ortaya koyduğunu öne süren Fesli, Türk vatandaşlığından atılmasının ardından şeriatla yönetilen bir ülkeye gitmek yerine Almanya ve ardından İngiltere'ye kaçtı..Bu durum bile onun Osmanlı'nın son yıllarında ve Milli Mücadele döneminde 'içimizde, bizden görünen hain ajanlar'dan biri olduğunu açıkça ortaya koyuyordu. Ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne 'milli değerlerini aşağılayıp hakaret ederek' elinden geldiği kadar zarar vermeye çalışıyordu...

'MISIROĞLU'NUN ÖLÜM HABERİ ERTELENDİ' İDDİASI

Geçtiğimiz haftalarda bazı önemli haber siteleri ve sosyal medyada 'Mısıroğlu'nın öldüğüne dair' haberler geçilmiş, ancak bu haberler daha sonra 'yoğun bakıma kaldırıldı' şeklinde güncellendi. İddialara göre Mısıroğlu 'saygın ve mübarek bir dini kişilik' olarak anılması için ölüm haberi 'Mübarek Ramazan Ayı'nın ilk gününe(dün) ertelendi...

Kamuoyunda 'Fesli Meczup' olarak tanınan 'Keşke Yunan Galip Gelseydi' diyen, Türk Milleti düşmanlığını gizlemeyen, Kurtuluş Savaşı kahramanları hakkında ağza alınmayacak derecede hakaretlerde bulunan, Cumhuriyet, Laiklik ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan düşmanlığı nedeniyle Tüm Türkiye'nin nefretini kazanan Kadir Mısıroğlu'nun ölümünün ardından Alanya'nın önemli siyasetçileri ve isimleri de açıklamalarda bulunuyor.

ZAVLAK: YOBAZ, GERİCİ VE İFTİRACIYDI. RAHMET DİLEMİYORUM...

Hacı Mevlüt ZAVLAK sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamasında, “Mehmed Akif'ten Selahattin Eyyübi'ye, Ziya Gökalp'ten Atatürk'e kadar birçok değerli Türk ve İslam şahsiyetine hakaretler etti. Fransız ağzı, İngiliz ruhu ile çarpıtılmış bir tarih anlatarak demokratik ve çağdaş bir yönetim oluşmaması için elinden geleni yaptı. Türk'ten başka herkese hizmet ederek geçirdiği ömründe yaptığı tek iyi şey ‘Atatürk'le zerrece muhabbeti olanlar cenazeme gelmesin’ diyerek cenazesine kimlerin geleceğini önceden ilan etmesidir. Yobaz, gerici ve iftiracıydı. Sahip olduğu deli raporuna sığınarak Fransız ve İngilizlerin yazdığı bir tarihi anlatarak milli bir tarih bilinci oluşmaması gayreti ile ömrünü tüketti. Rahmet falan da dilemiyorum. Allah bildiği gibi yapsın” dedi.