Yücel: Belediyecilik ciddi iştir; Yeni yetme fenomenlerle seçim kazanılmaz

 Alanya Haber giriş: 08 Mart 2024, Cuma 10:43., Güncelleme: 2 ay önce
Yücel: Belediyecilik ciddi iştir; Yeni yetme fenomenlerle seçim kazanılmaz
Abone ol

Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Adem Murat Yücel, CHP Adayı Osman Özçelik’in bir sosyal medya fenomeni ile yaptığı seçim çalışmalarını eleştirdi. 'Belediyecilik ciddiyet ister' diyen Yücel 'Yeni yetme fenomenlere absürt komedi tarzında çekim yaptırıyorlar. Yandaş anketlerle ve paralı fenomenlerle seçim kazanılmaz. Biz halkımızın teveccühüyle 31 Mart'tan sonra da işimizi aynı ciddiyetle yapmaya devam edeceğiz. Siz 31 Mart sonrası da bu oyunculuğa ve fenomenlik işine devam edin. Size yakışıyor. ' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik'in Alanya'daki bir sosyal meya fenomeniyle yaptığı seçim propagandası Mİlliyetçi Hareket Partisi Alanya Beleidye Başkanı Adem Murat Yücel tarafından eleştirildi. Yücel'in Konaklı Seçim Ofisi açılışında yaptığı konuşmasında 'Önce Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASAT ekiplerinin açtığı çukurlarda fenomen videolarıyla Büyükşehir'in hizmet alanı içindeki yollarda oluşan çukurlardan Yücel sorumlu gösterildi.

İFTİRA ALGISI VE ABSÜRT KOMEDİ

Görev süreci boyunca Alanya Belediyesi'nin hiç otopark yapmadığı iddia edildi.  Fenomenin çektiği videolarda da başrol oynayan Osman Tarık Özçelik'in Alanya Belediyesi'nin hiç otopark yapmadığı iddialarının aksine  Başkan Yücel 'Başta Alanya Kapalı Otopark, Alanya Cuma Pazarı Kapalı Otopark, Konaklı Kapalı Otopark, Mahmutlar Kapalı Otopark olmak üzere bir çok açık ve kapalı otoparkı hizmete açtık. Bunlar şehirden ve olup bitenlerden bihaber. Algıyla yapılan bu karalama videoları ve kötü iftiralar sahibine aittir. Kişinin fikri neyse zikri de odur. Belediyecilik ciddi iştir, biz halkımızın teveccühüyle işimizi yapmaya devam edeceğiz!.. Fenomenlik, oyunculuk size çok yakışıyoruz. 31 Mart'tan sonra da çekeceğiniz absürt komedi tarzındaki videolarınızı gülerek izlemeye devam edeceğim.' dedi. 

Başkan Yücel, Osman Özçelik'in fenomenlere çektirdiği videolara Konaklı Seçim Ofisi açılışında yanıt vermiş, "Bunlar vatandaşın gönlünü, kazanamak, proje üretmek yerine sosyal medya ile algı oluşturmak peşindeler. Yolda bir çukur görüyorlar, yeni yetme sosyal medya fonemenlerini çağırıp parayla çekim yaptırıyorlar. Zihniyetleri işte bu, vizyonları bu kadar, herkez bilsin ki, parayla satıl alınan yeni yetmefonemenlerle, yandaş anketlerle seçim kazanılmaz. Seçim, vatandaşın gönlüne girerek kazanılır. Seçim, haklımızın dertlerine çare üreterek kazanılır." ifadelerini kullanmıştı.