Yıldırım Ailesi'nden Ela Bebeğe 175 Bin TL destek!

 Alanya Haber giriş: 25 Temmuz 2022, Pazartesi 15:22., Güncelleme: 2 yıl önce
Yıldırım Ailesi'nden Ela Bebeğe 175 Bin TL destek!
Abone ol

Alanya kamuoyunun yakından tanıdığı iş insanı Necati Yıldırım ve Emlak sektörü ile uğraşan oğlu Cem Yıldırım, sayılı günleri kalan Alanyalı Ela Bebek için sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı 'El Ele Ela Bebek İçin..' kampanyasında kısa sürede 3500 balon(175 bin TL) topladı. Yıldırım ailesi, tüm Alanya'yı 'az, çok, büyük küçük demeden' yardım yapmaya davet etti.

Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan yardım kampanyasında telefon bağlantıları ile yayına bağlanan hayırsever vatandaşlar, 33 günü kalan SMA 1 Tip hastası Alanyalı Ela bebek için 50 TL değer üzerinden çok sayıda balon aldılar.

Ela bebek yararına canlı yayın yapan Necati Yıldırım ve oğlu Cem Yıldırım'ın tandıkları ve sevenleri kampanyaya yoğun ilgi gösterdi.

'175 BİN TL TOPLANDI'

2 saate yakın süren yayında Ela bebek için 175 bin TL para toplandı.

Yıldırım Ailesi'nden Ela Bebeğe 175 Bin TL destek!
Yıldırım Ailesi'nden Ela Bebeğe 175 Bin TL destek!

Gecede 3500 balon toplandığını ve bu paranın annenin hesabına anında aktarıldığını belirten Cem Yıldırım, ‘Tüm SMA hastası çocuklarımıza ve Ela’ya acil şifalar diliyorum. İnşallah Ela'mızı bir an önce yurt dışına tedaviye göndereceğiz’’ dedi

Bizim amacımız Ela bebeğe destek olmak.bir nebzede katkımız olduysa ne mutlu bize. Tanıdıklarımız ve sevenlerimizin de desteği ile 3500 balon topladık.  Yayına katılan dostlarımız çok önemli bir katkı sağladılar..' sözleriyle Ela bebeğin sayılı günleri kaldığına dikkat çekti.

Yıldırım 'az çok, büyük küçük demeden', tüm Alanya halkını Ela bebeğe destek olmaya davet etti