Yer Alanya Tepe Mahallesi: Nasıl kıydınız bu cana

 Alanya Haber giriş: 03 Ağustos 2022, Çarşamba 12:51., Güncelleme: 2 yıl önce
Yer Alanya Tepe Mahallesi: Nasıl kıydınız bu cana
Abone ol

Alanya'nın Tepe Mahallesi Dulular Sokakta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir vatandaş yol kenarında bir köpeğin can çekiştiğini fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen Alanya Belediyesine bağlı ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen zavallı köpek acı içinde hayatını kaybetti. Görüntüleri kaydeden genç kadın ise isyan etti: Karnı açtı, ona bu vicdansızlığı nasıl yaptınız!..

Alanya'nın Tepe Mahallesi Dulular Sokakta meydana gelen olayda, bir vatandaş yol kenarında bir köpeğin can çekiştiğini fark etti. İhbar üzerine olay yerine gelen Alanya Belediyesine bağlı ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen zavallı köpek acı içinde hayatını kaybetti. Görüntüleri kaydeden genç kadın ise isyan etti: Karnı açtı, ona bu vicdansızlığı nasıl yaptınız!..

Alanya'nın Tepe Mahallesi Dulular Sokakta bulunan Veranda Restoran'a yaklaşık 100 metre mesafede meydana gelen olayda, yoldan geçen bir vatandaş yol kenarında acılar içinde inleyerek can çekişen bir köpeğin olduğu fark etti. Yardım edebilmek için yanına yaklaşan genç kadın köpeğin ağzından köpük, salya geldiğini ve çevreye kustuğunu fark etti.

Genç kadının ihbarı üzerine olay yerine gelen Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı kurtarma ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen 'zehirlendiği' değerlendirilen zavallı köpek olay yarinde can çekişerek hayatını kaybetti.

BUNU ONA YAPANLAR BULUNUP EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILSIN

O anları cep telefonuyla kaydeden genç adın yaşananlara isyan ederek 'Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz! Havalar sıcak, bu canlar bir kap su, bir kuru ekmeğe muhtaç. Açlığın verdiği mecburiyetle İnsanlara güvenmek zorunda kalıyorlar ve bir cani ortaya çıkıp bu caniliği onlara yapıyor. Ona bunu yapanlar bulunsun, yanlarına kâr kalmasın ve en ağır şekilde cezalandırılsın.' ifadelerini kullandı..