Yeğen Balık Evi'nden örnek davranış: Evde Balık

 Alanya Haber giriş: 22 Mart 2020, Pazar 04:21., Güncelleme: 4 yıl önce
Yeğen Balık Evi'nden örnek davranış: Evde Balık
Abone ol

İçişleri Bakanlığı lokanta ve restoran gibi işyerlerinde Corona virüs tedbirleri kapsamında masa-sandalye kullanım yasağı getirdi. Buna göre işletmeler sadece paket servisi veya gel-al türünde hizmet verebilecek. Başta bağışıklık sistemini güçlendiren ve uzmanlar tarafından haftada en az iki kez tüketilmesi önerilen balık eti ihtiyacı için Alanya Yeğen Balık Evi, takdir toplayan bir karar aldı.

Yeğen Balık Evi'nden örnek davranış..

Vücudun kış aylarında daha fazla ihtiyaç duyduğu A, B1, B2 ve D vitaminlerini düzenli balık tüketimi ile karşılanabilir. 

Özellikle çocuklarınızın ve yaşlılarımızın hem bağışıklıklarını güçlendirmek hem de fiziksel ve zihinsel sağlıkları için mutlaka haftada 2-3 kez balık tüketmeleri gerekiyor.  Dünyayı kasıp kavuran ve ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs (COVID-19) salgını nedeniyle olağan dışı günler yaşanıyor. 

"TALEP EDİLMESİ HALİNDE ÜCRETSİZ BALIK TEMİN EDECEĞİZ"

Sağlık ve bağışıklık sistemi açısından balık etinin önemine dikkat çeken Yeğen Balık Evi sahibi Olcay Güneş, 'Öncelikle, ticari kaygı ve çıkar düşünmeksizin, corona virüsü nedeniyle yaşadığımız bu sürecin daha sağlıklı atlatılabilmesi için işletme olarak üzerimize düşeni yerine getirmek istiyoruz. Allah gecinden versin ancak ola ki Alanya'mızda, söz konusu salgın teşhisi konulan ve karantina altına alınan bir ailemiz olursa ve bizden talep edilirse, ücretsiz olarak haftada 1 kez balık ihtiyaçlarını temin etmek istiyoruz." dedi.

İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı coronavirüs tedbirleri kapsamında peş peşe kararlar alıyor. Bugün açıklanan karara göre de Türkiye genelindeki lokanta ve restoranların masa ve sandalyelerinin kaldırılarak sadece paket servisi ve gel-al şeklinde hizmet verebilecekleri açıklandı.

Yeğen Balık Evi'nden örnek davranış: Evde Balık
Yeğen Balık Evi'nden örnek davranış: Evde Balık

"EVDE BALIK, VEYA GEL-AL BALIK HİZMETİMİZ DEVAM EDECEK."

Yeğen Balık Evi sahibi Güneş yaptığı açıklamasında, 'Bakanlığımızın talimatı doğrultusunda paket veya gel-al servisi şeklinde vatandaşlarımıza çiğ veya pişmiş olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Bahsettiğim durumlardaki balık ihtiyacı için işyeri adresimizden veya telefon numaralarımızdan (İş: 0242 528 75 88 - GSM: 0536 289 46 36) bize ulaşılabilir  ifadelerini kullandı.

Yeğen Balık Evi'nden örnek davranış: Evde Balık
Yeğen Balık Evi'nden örnek davranış: Evde Balık