Açlık ve işsizlikten kendini yakıyor çaresiz vatandaşım

Çok üzgünüm, bu sabah yaşanan olay beni insanlığımdan nefret ettirdi.

Kocaman yürekli bir baba, 'çocuklarım aç, işsizim..' diyerek valilik binası önünde üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdi.

Siyanür içerek hayatına son verenler, cebinde 1,5 TL'sinin kaldığını söyleyen ve '1,5 TL'ye karnımı doyurabilir miyim' diyerek intihar eden üniversite öğrencisi genç kız, atanamadığı için hayatına son veren öğretmenlerimiz ve daha niceleri. Haberleri izledikçe, yaşananları öğrendikçe İnsanlığımdan utaniyorum, uyuduğum sıcak yatağımdan utanıyorum, karnımın doymuş olmasından utanıyorum. Nasıl bu hale geldik.

Bu eşsiz, cennet vatanımız nasıl adeta bir cehenneme dönüştü.

Neler yapmalı, neleri düzeltmeli, kime başvurmalıyız.  Asgari ücretle karnımızı bile doyuramazken, sesimizi hiç bir şeye çıkarmamalı, önümüze ne sürülürse, bir inek gibi yiyip sağılmalı mıyız.. Düzeltin bazı şeyleri artik.  Kızgınlığım ve vatandaş olarak haklı tepkim bizi yöneten milletin vekilleri ve sağlı sollu bütün siyasilere.

Ekonomi, para, tefe, tüfe her şey elinizde... Nedense bir çok TV kanalı çoğu haberde olduğu gibi bu habere yer vermemesi, Türkiye'min günlük güneşlik, konforlu bir ekonomide insanlarin çok rahat bir hayat standardında yaşıyor gösterilmesi.

Vicdanı rahat olan varsa çıkıp göğsünü gere gere konuşsun 'biz rahatiz' desin...

Benim huzurum kaçtı arkadaş, bugün bir şey yiyip içemem, o baba aklimdan çıkmaz. Sizlerin de çıkmasin. 

Onun için yıllardir derim hep, 'Yaprak döker bir yanimiz, bir yanımız bahar bahçe' 

Sevgiyle saygıyla saglıcakla kalın..