Ve o teknelere mühür vuruldu

 Alanya Haber giriş: 08 Ağustos 2023, Salı 10:51., Güncelleme: 10 ay önce
Ve o teknelere mühür vuruldu
Abone ol

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Belediyesi Zabıta ekipleri kavga olayına karışan teknelerin 30 gün süreyle faaliyetlerini durdurdu. Teknelerin çalışma ruhsatı ile ilgili ruhsatlarının iptal konusu, Perşembe günü gerçekleşecek Alanya Belediyesi Encümen toplantısında görüşüleceği açıklandı.

O TEKNELERE MÜHÜR VURULDU. RUHSAT İPTAL İŞLEMİ BAŞLATILDI..
Geçtiğimiz günlerde İskele bölgesinde gerçekleşen olaylarla gündeme gelen iki tur teknesi Kaymakamlık oluru ile akşam saatlerinde Alanya İlçe Emniyet güçleri ve alanya Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından mühürlenerek tekneler 30 gün boyunca ticari faaliyetten men edildi. Alanya Belediyesi teknelerin çalışma ruhsatlarını iptal etmek için çalışma başlattı.

Ve o teknelere mühür vuruldu
Ve o teknelere mühür vuruldu

CEZALARA DESTEK YAĞDI: 
Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu
: Yerinde bir karar. Bundan sonra yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek adına olumlu bir karar. Bu şehirde çalışan herkesin birbirine karşı sorumlulukları var. Huzur ortamını bozmaya teşebbüs edenler sert tedbirlerle karşılaşacaktır.

Ve o teknelere mühür vuruldu
Ve o teknelere mühür vuruldu

Konaklı Turistik İşletmeciler Birliği Başkanı Ali Orkan: verilen cezayı, diğer bu sektörde çalışanlara da emsal olması açısından son derece olumlu buluyoruz.

Ve o teknelere mühür vuruldu
Ve o teknelere mühür vuruldu

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Topçu: verilecek cezaların caydırıcı olması gerekiyor. verilen cezalar olumludur. Tekrarı halinde bu cezalar ticari hayatın sonlandırılmasına kadar gidebilir.

RUHSATLARI İPTAL EDİLECEK!
Teknelerin çalışma ruhsatı ile ilgili ruhsatlarının iptal konusu, Perşembe günü gerçekleşecek Alanya Belediyesi Encümen toplantısında görüşüleceği açıklandı. #alanya #sondakika #haberler #turteknesi