Türkiye'ye rezil olduk!

 Alanya Haber giriş: 05 Ağustos 2023, Cumartesi 17:17., Güncelleme: 10 ay önce
Türkiye'ye rezil olduk!
Abone ol

Alanya iskelede önceki gün yaşanan çirkin olay Türkiye gündemine oturdu. Bölgedeki bulunan bir teknenin çalışanları oldukları iddia edilen 6 kişilik grup bir gurbetçiye acımasızca sopalarla saldırdı. Henüz nedeni bilinmeyen tekmeli tokatlı kavga Türkiye gündemine oturdu.

Almanya’dan Alanya'ya tatile geldiği öğrenilen Türk vatandaşına tekne çalışanları olduğu öne sürülen 5-6 kişilik grup ellerindeki sopalarla saldırdılar. Gurbetçi vatandaşın elinin kırıldığı ve kafasına dikişler atıldığı öğrenildi.

Caddeden geçen turistlerin gözü ününde cereyan eden saldırı anı, bir kadın tarafından saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler Alanya'da infiale yol açarken görüntüler Türkiye genlinde büyük yankı uyandırdı. Bir zamanların nezih tatil beldesi Alanya'nın geldiği içler acısı nokta bir kez daha gözler önüne serildi.

Türkiye'ye rezil olduk!
Türkiye'ye rezil olduk!

Görüntüyü çeken kadının, “Yapmayın kaç kişi saldırıyorsunuz. Yapma, yapma. Yazık değil mi adama. Polisi arayın” sözleri kayıtlara yansıdı. Dayak yiyen gencin yanına giden kadının, “Videoya çektim, sen bu videoyu polise ver” demesi de dikkat çekti.

Alanya için 'Çok Yazık' dedirten olayın görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayılırlen ülke gündemine oturdu. Çok sayıda ulasal haber kanalı görüntülere yer verirken Alanya'da vatandaşlar 'saldırıya karıştığı öne sürülen teknenin çalışma ruhsatı iptal edilsin, o 'eşkiyalar' cezalandırılsın' diyerek duruma tepki gösterdi.