Suriyeli kadın keserle kedilere ve genç kıza saldırdı

 Alanya Haber giriş: 27 Haziran 2022, Pazartesi 17:23., Güncelleme: 2 yıl önce
Suriyeli kadın keserle kedilere ve genç kıza saldırdı
Abone ol

Alanya'nın Fığla Mahallesi'nde bir apartmanın önünde meydana gelen olay izleyenlerin kanını dondurdu. Suriyeli uyruklu bir kadın, eline aldığı keserle önce kedilere daha sonra da kedileri besleyen ve kendisini uyaran kız kardeşlere saldırdı. Öte yandan Alanya'da hayvan hakları savunucuları 29 Haziran Çarşamba günü olayın meydana geldiği apartmanın önünde bir basın açıklaması yapmaya hazırlandıkları öğrenildi

Fığla Mahallesi, Hacıgökmen Apartmanı'nda kapıcı oalrak çalıştığı bildirilen kadının elinde keserle apartman bahçesindeki kedilere saldırdığı görüntülendi.

Daha önce de apatman bahçesindeki kedileri öldürmeye çalıştığı öğrenilen Suriyeli kadın, görüntüyü çeken apartman sakinine de elindeki keserle saldırdı.  Apartman sakinlerinden 2 kız kardeşin beslediği kediye önce keserle saldıran Suriyeli kadın, yetmedi kediyi besleyen Nur Toprak’a da saldırdı.

Suriyeli kadın keserle kedilere ve küçük kıza saldırdı
Suriyeli kadın keserle kedilere ve küçük kıza saldırdı

Videoda kadının elinde keserle apartman sakinlerine tehditler savurduğu görülüyor..

Görüntülere sosyal medyadan tepki yağarken hayvanseverler ve vatandaşlar ayağa kalktı.

SALDIRIYA UĞRAYAN GENÇ KIZ: ADALET YERİNİ BULSUN'

Suriyeli kadını şikayet eden kardeşler hem hayvan haklarının korunması için hem de kendilerine saldırıda bulunan bu kadına gerekli cezanın verilmesi gerektiğini söyledi. Mahkeme tarihini beklediklerini ifade eden Yaser Toprak, “Bir an evvel bu şahsın gereken cezayı alması, cezayı almadığı taktirde de daha farklı sonuçlara neden olabilecek durumlarla karşılaşılabileceğini. Bir an önce hayvanlara şiddete hapis cezası gelmesi gerektiğini ifade etti.

Suriyeli kadın keserle kedilere ve küçük kıza saldırdı
Suriyeli kadın keserle kedilere ve küçük kıza saldırdı

Alanya'da hayvan hakları savunucuları 29 Haziran Çarşamba günü olayın meydana geldiği apartmanın önünde bir basın açıklaması yapmaya hazırlandıkları öğrenildi

Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldırgan Suriyeli kadın hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.