Star Emel 2 Restoran Küle döndü

 Alanya Haber giriş: 26 Ocak 2024, Cuma 15:27., Güncelleme: 4 ay önce
Star Emel 2 Restoran Küle döndü
Abone ol

Bir zamanlar Alanya'nın en önemli eğlence mekanlarından biri olan ve uzun yıllardır kapalı olan Grand Emel 2 Restoran, iddiaya kapı ve pencerelerini kırarak giren madde bağımlılarının mekanı haline geldi. İşletme sabah 9:30 sularında alevlere teslim oldu. Yangını söndürülmesinin ardından içerde geceleyen bir 'bağımlı' canlı olarak kurtarıldı..

Güllerpınarı Mahallesi, Kanal Sokak'ta uzun yıllar Alanya eğlence hayatına damga vuran ve bir süredir kapalı olan Star Emel 2 Restoran alevlere teslim oldu.

İddiaya göre, kapalı restorana izinsiz giren ve geceleyen uyuşturucu madde kullanıcılarının yaktığı ateş çevredeki eşyalara sıçradı. Alevler restoranın bir bölümünü tamamen kapladı. Apartman sakinleri uyarıların ardından binayi tahliye etti.  İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Alevler apartmanın üst katlarındaki dairelerde de maddi hasara neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri binanın üst katlarına sıçramadan hızla alevlere müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Star Emel 2 Restoran Küle döndü
Star Emel 2 Restoran Küle döndü

YANGINDA MADDE BAĞIMLILARI İDDİASI:

İtfaiye ekipleri yangına müdahalede bulunduğu esnada içerde bir kişinin yerde baygın vaziyette yattığı fark etti. İlk değerlendirmede mekanı mesken tutan madde bağımlılarından biri olduğu değerlendirilen ve uyuşturucu madde etkisi altında olduğu görülen 25 yaşlarındaki şahıs polis ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık muayenesinden geçirilen şahıs işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi.