Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay: O Kadın Tutuklansın

 Alanya Haber giriş: 27 Temmuz 2022, Çarşamba 00:03., Güncelleme: 2 yıl önce
Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay: O Kadın Tutuklansın
Abone ol

İzmir'in Buca ilçesinde meydana geldiği iddia edilen olayda Emine A. isimli kadın, oturduğu apartmanın en üst katındaki dairesinde, evde beslediği köpeğe saatlerce işkence uyguladı ve ardından köpeği balkondan aşağı attı. Zavallı köpek düştüğü aracın üzerinde hayatını kaybetti. Köpeğin havlamalarına ve acı bağırmalarına dayanamayan çevre sakinlerinin ihbarıyla olay yerine emniyet güçleri sevk edildi..

İzmir Buca'da kan donduran bir olay yaşandı. İddiaya göre bir apartmanın en üst katında oturan Emine Avcı isimli kadın, köpeğine saatlerce işkence yaptıktan sonra bulunduğu dairenin balkonundan aşağı atarak öldürdü..
Zavallı köpeğin acı içinde havladığını ve bağırdığını duyan sokak sakinlerinin şikayeti üzerine gözaltına alınan cani kadın ifadesinin ardından serbest bırakıldı..

Öte yandan kadının kendisini gözaltına almaya gelen polislere de hakaretler yağdırdığı ve gözaltı yapılmasına direndiği görüldü.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI: Emine Avcı TUTUKLANSIN.

Herkesin kanını donduran olaya ise tepki yağarken, sosyal medyada #emineavcitutuklansın etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı..

İşte yüzbinlerce takipçisi olan@pawguard isimli sosyal medya hesabındna yapılan o paylaşım;

Güncelleme : şahsın adı Emine Avcı. Twitter’da #EmineAvcıTutuklansın hashtagına destek istiyoruz.

#İzmir Buca’da apartmanda en üst katta oturan kadın bir köpeğe evde yaklaşık 1 saat işkence ediyor. Köpeğin havlama ve ağlama seslerini duyan tüm komşular camlara çıkıyor. Sesin nereden geldiğini anlamaya çalışırken iddaalara göre köpeği o en üst kattaki evinden 4. Kattan aşağı fırlatıyor. Köpek bir arabanın üstüne düşüyor ve orada ölüyor.

Olay yerine gelen polise şahıs bıçak çekiyor ve herkese tehditler küfürler hakaretler savuruyor.

Kendisinden şikayetçi olan ve ifade veren bir isim var. Bu isme ulaşmak ve hukuki destek vermek istiyoruz. Ve bu şahsın TUTUKLANMASI için tüm imkanlarımızı kullanacağız.

Lütfen bunu paylaşın, yayın. Bu videoyu çeken ve ifadeye giden kişinin bize ulaşmasını istiyoruz. Bu caniliği yapanın adres ve bilgilerini bilenler mutlaka bize ulaştırsın.