Son dakika: Kestelspor otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

 Alanya Haber giriş: 12 Mart 2023, Pazar 22:25., Güncelleme: Bir yıl önce
Son dakika: Kestelspor otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var
Abone ol

Alanya Kestelsporlu oyuncuları taşıyan otobüs Ulaş Dinlenme Tesisleri'nin önünde kaza yaptı. İlk belirlemelere göre feci kazada 2'si ağır olmak üzere 15 kişi yaralandı.. Kazanın ardınsan spor camiasından geçmiş olsun mesajları yağdı

TFF 3. Lig 2. Grup'ta Ofspor deplasmanından dönen Alanya Kestelsporspor'un otobüsü sabah saat 04:20'de Ulaş Dinlenme Tesisleri'nin önünde kaza yaptı. 

2'Sİ AĞIR 15 YARALI

Kestelsporlu futbolcuların bulunduğu otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpması sonucu yan yattı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından oyuncular, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk gelen bilgilere göre 2'si ağır 14 kişinin yaralandığı belirtildi.

Son dakika: Kestelspor otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var
Son dakika: Kestelspor otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA
Kestelsporlu kulubü kaza ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verdi: "11 Mart 2023 tarihinde deplasmanda oynadığımız Yeşilyurt Ofspor müsabakası dönüşü gece saat 04.20'de Alanya girişi Ulaş Mevkii'nde takım kafilemizi taşıyan minibüsümüz kaza yapmış olup, teknik direktörümüz ile yardımcısı ve 13 oyuncumuz kazada yaralanmıştır. Kaza sonrası bölgedeki hastanelere nakilleri yapılmış, tedavilerine başlanmıştır. Hepimizi derinden üzen bu ağır kazada şükürler olsun ki can kaybımız yoktur. Bir oyuncumuz Antalya Tıp Fakültesi'ne ameliyat için sevki yapılmış olup, diğer bir oyuncumuz da ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınmıştır. Diğer oyuncularımızın ve teknik ekibimizin tedavileri ise devam etmektedir." 

BAŞKAN UĞUR'DAN AÇIKLAMA 
Kulüp Başkanı Levent Uğur yaptığı açıklamada, “Çok talihsiz bir kaza yaşadık. Alanya’ya 2-3 kilometre kala Antalya havalimanından kafilemizi taşıyan otobüs devrildi. Yan yatan otobüs 100 metre kadar yerde sürüklendi. 14 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırıldılar. Futbolcularımızdan 2’sinin durumu ağır ve Antalya’ya gönderildi. Diğerlerinin tedavisi Alanya EA hastanesinde devam ediyor. Çok üzgünüz” dedi.

ÇAĞDAŞ ÇAVUŞ: ŞOK İÇİNDEYİZ
Alanya Kestelspor teknik direktörü Çağdaş Çavuş, “Ölümden döndük ve hala şok içindeyiz. Çok şükür ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Benim, teknik heyetimin ve futbolcularımızın çeşitli yaralanmaları var. Bu büyük kazayı bu şekilde hafif atlamamız Allah’ın bize bir lütfu” diye konuştu.

Son dakika: Kestelspor otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var
Son dakika: Kestelspor otobüsü kaza yaptı: Çok sayıda yaralı var

SPOR DÜNYASI TEK YÜREK OLDU
Yaşanan kaza sonrası futbol kulüpleri, Alanya Kestelspor’a geçmiş mesajları yayımladı.

FENERBAHÇE 
“TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta Ofspor deplasmanından dönen Alanya Kestelsporspor kafilesini taşıyan takım otobüsünün sabah saatlerinde kaza yaptığı haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Armoni Alanya Kestelspor’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

GALATASARAY
“Yeşilyurt D.Ç. Ofspor ile deplasmanda oynadığı maçın dönüş yolunda kaza geçiren TFF 3’üncü Lig ekibi Armoni Alanya Kestelspor’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

TRABZONSPOR
“Yeşilyurt D.Ç. Ofspor deplasmanı dönüşü takım otobüsü kaza yapan Armoni Alanya Kestelspor’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

MKE ANKARAGÜCÜ
“Deplasman dönüşü takım otobüsü kaza yapan TFF 3. Lig kulübü Armoni Alanya Kestelspor’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz.”

ANTALYASPOR
“Armoni Alanya Kestelspor takım otobüsünün Yeşilyurt D.Ç. Ofspor deplasmanı dönüşü kaza yaptığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Şehrimizin takımı Armoni Alanya Kestelspor’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, yaralılara acil şifalar dileriz.”

ALANYASPOR
Deplasman dönüşü takım otobüsü kaza yapan Armoni Alanya Kestelspor’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz.