'Muhittin Böcek uyandırıldı' iddialarına yalanlama

 Alanya Haber giriş: 12 Ekim 2020, Pazartesi 17:00., Güncelleme: 4 yıl önce
'Muhittin Böcek uyandırıldı' iddialarına yalanlama
Abone ol

Corona Virüs (Covid-19) tedavisinin ardından akciğerlerinde gelişen rahatsızlık nedeniyle hastanede olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 36 gündür yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden yapılan açıklamada Böcek'in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi

Covid-19 tedavisinin ardından akciğerlerinde gelişen rahatsızlık nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda uyutulan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, akciğerleri uzun süre makineye bağlı olarak tedavi gördü.

'36 GÜN SONRA UYANDIRILDI' İDDİASI YALANLANDI

Yoğun uygulanan tedavilere olumlu cevap veren Başkan Böcek, bugün makineden çıkartılıp uyandırıldığı haberlere yansımıştı.. 7 Eylül'den bugüne kadar uyutulan Başkan Böcek, 36 gün sonra doktorların uyarılarına tepki verdi. Halen Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Başkan Böcek'in sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Cihaza bağlı olan Böcek'in, "Uyandırıldığı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığı ve şu an için uyandırılmasının söz konusu olmadığı vurgulandı.

Böcek'in sağlık durumunun geçen haftaya göre çok daha iyi olduğu, farklı olarak sadece ECMO cihazından ayrıldı kaydedildi.