Alanya'da çöplükte bulunan bebek cesediyle ilgili flaş gelişme

 Alanya Haber giriş: 11 Mayıs 2022, Çarşamba 10:17., Güncelleme: 2 yıl önce
Alanya'da çöplükte bulunan bebek cesediyle ilgili flaş gelişme
Abone ol

Son dakika... Alanya'nın Türkler Mahallesi'ndeki katı atık ve entegre tesisinde bir vatandaş yeni doğmuş erkek bebek cesedi buldu. Yapılan ilk incelemede bebeğin çöp kutusuna atıldığı tespit edildi. Alanya Jandarma Komutanlığı, bu vicdansızlığı yapanların tespiti için, çöp kutularına 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü ve öncesi şüpheli paket atanları gören vatandaşların, jandarma veya polise ihbarda bulunmalarını istedi.

Alanya'nın Türkler Mahallesi'nde bulunan ITC Katı Atık Tesisi'nde bulunmuştu. Saat 20.30 sıralarında çöp ayrıştırma işlemleri esnasında görevliler, çöplerin arasında yeni doğmuş bir erkek bebek cesedi buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

YENİ DOĞMUŞ

Sağlık ekibinin kontrolünde, yeni doğduğunu belirlenen ve kanlar içerisindeki erkek bebeğin hayatını kaybettiği tespit edildi.

KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI: BEBEK ÇÖPE ATILMIŞ

Jandarma uzmanlarının yaptıkları ilk incelemede, bebek cesedinin direkt ITC Katı Atık Tesisi'ne bırakılmadığı, bir çöp kutusuna atıldığı, tesise de cesedin bu çöp kutusundan geldiği belirlendi.

Bu gelişme üzerine jandarma uzmanları, Alanya'daki 30 bin çöp kutusunu yani çöp toplama noktasını mercek altına aldı. Bebek cesedini çöpe atanın tespiti için çöp toplama noktalarının güvenlik kameraları vasıtasıyla da incelendiği öğrenildi.

JANDARMADAN 'İHBAR' ÇAĞRISI
Alanya Jandarma Komutanlığı, bu vicdansızlığı yapanların tespiti için, çöp kutularına 9 Mayıs 2022 Pazartesi günü ve öncesi şüpheli paket atanları gören vatandaşların, jandarma veya polise ihbarda bulunmalarını istedi.