Sipahioğlu ve Bora’dan Ela Bebek’e yarım milyonluk destek

 Alanya Haber giriş: 23 Ağustos 2022, Salı 10:40., Güncelleme: 2 yıl önce
Sipahioğlu ve Bora’dan Ela Bebek’e yarım milyonluk destek
Abone ol

Alanyalı Ela bebeğin sağlığına kavuşabilmesi için sadece 7 günü kaldı. Alanya kamuoyu sosyal medya hesaplarından yardım etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. , CHP Alanya İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi, İç Mimar Gökhan Sipahioğlu ve İç Mimar Nuri Bora, dün akşam Ela Bebek'in tedavisi için sosyal medya hesapları üzerinden 555 bin TL destek sağladı. 7 günü kalan bebek için 750 bin dolara daha ihtiyaç kaldı.

Hayrullah ve Nuray Ünal çiftinin kızları Ela bebek sağlığına kavuşabilmesi için vatandaşlar “Ela’ya Umut Ol” kampanyalarıyla etkinlikler düzenliyor. Bu güne kadar yüzde 60’a ulaşıldı. Ele bebek için750 doalr daha yardım toplanması gerekiyor.

CHP Alanya İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi, İç Mimar Gökhan Sipahioğlu ile İç Mİmar Nuri Bora, dün akşam Alanyalı Ela Bebek için ınstagramda bir canlı yayın etkinliği gerçekleştirdiler.  Çok sayıda vatandaşın katıldığı canlı yayında, Ela Bebek'in sağlığı için yaklaşık yarım milyon (555 bin) TL toplandı.

Elektrik kesintileirnden dolayı zor anlar yaşansa da mum ışığında sürdürülen etkinlikte 1 balon sembolik olarak 100 TL’ye satıldı. Yaklaşık 6 saat süren etkinliğin sonunda 5 bin 555(nakit karşılığı 555 bin TL) balon toplandı.

Sipahioğlu ve Bora’dan Ela Bebek’e yarım milyonluk destek
Sipahioğlu ve Bora’dan Ela Bebek’e yarım milyonluk destek

YALVARIYORUM KIZIMIZI KURTARMAYA YARDIM EDİN

Baba Hayrullah Ünal, “Gönüllü annelerimiz ve halkımızın desteğiyle 1 milyon 100 bin Dolar topladık. 750 bin dolar açığımız var.. Büyüklerimizin kampanyaya el atacağına güvenimiz tam. Yalvarıyorum, kızımızı kurtarmaya yardımcı olsunlar” dedi.