Sadece 2 gün kaldı: Tufan'dan ELA bebeğe 2 milyon TL destek

 Alanya Haber giriş: 30 Ağustos 2022, Salı 14:46., Güncelleme:
Sadece 2 gün kaldı: Tufan'dan ELA bebeğe 2 milyon TL destek
Abone ol

SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden Alanyalı Ela Ünal bebeğin tedavisi için para toplama kampanyası vatandaşların ve Alanyalı iş insanların gayretleriyle devam ediyor. Daha önce yaptığı 1 milyon TL’lik nakit yardımın ardından Rest Property emlak firması sahibi Nihat Tufan yine dün akşam sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında 1 Milyon TL'yi aşan bir yardımda bulundu..

Ela bebeğin kampanyalarını takip ve organize eden gönüllü annesi Cemile Pehlivan'ın kontrolünde süren kampanyalarda düne kadar 2,5 milyon doların yaklaşık yüzde 73’ün toplanmıştı. Alanya’lı hayırsever iş insanlarından, Rest Property emlak firması sahibi Nihat Tufan Ela bebeğe kampanyalarda daha önce yaptığı 1 milyon TL’lik nakit yardıma ek olarak dün akşam sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında 1 milyon TL’nin üzerinde daha yardım topladı.

Tufan Ela bebeğe toplamda 2 milyon TL’nin üzerinde destek sağlamış oldu.

SADECE 2 GÜN KALDI

Alanyalı iş insanları olmak üzere gönüllü annelerin desteğiyle kampanya yüzde 80 seviyelerine ulaştı. El bebeğin yardım kampanyalarının başladığı aylardaki dolar kuruna göre kampanya şu anda çoktan tamamlanmıştı. Bu nedenle Ela bebek aynı zamanda dolardaki yükselişle de mücadele ediyor.

 Ela bebeğin ise 2 günü kaldığını belirten Ünal Ailesi, Alanya’nın iş insanları, esnafları ve büyüklerine yardım çağrısını yineledi.