Rüzgar Gülü Kreşi'nden çocuklara 'hayal gibi' sürpriz

 Alanya Haber giriş: 17 Mayıs 2024, Cuma 10:54., Güncelleme: 3 ay önce
Rüzgar Gülü Kreşi'nden çocuklara 'hayal gibi' sürpriz
Abone ol

Rüzgar Gülü Kreşi, çocukların hayal güçlerini ve okuma alışkanlıklarını desteklemek amacıyla unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Kreş, ünlü yazar Ezgi Yavuzer Kuyumcu ile "Kumsal'ın Gökyüzü Macerası" adlı kitabın söyleşisi ve imza gününü gerçekleştirdi.

Etkinlikte, çocuklarımızın çok sevdiği kitapla buluşması ve yazarlarıyla tanışması için özel bir platform oluşturuldu. Yazar Ezgi Yavuzer Kuyumcu, katılımcılara kitabının hikayesini ve yazarlık serüvenini anlatırken, çocuklarımız da hayal dünyalarını serbest bıraktı.

'ÇOCUKLARIMIZ ÇOK SEVİYOR'

Rüzgar Gülü Kreşi'nden çocuklara hayal gibi sürpriz
Rüzgar Gülü Kreşi'nden çocuklara hayal gibi sürpriz

Kreş Kurucu Müdürü’ Demet Gömeç’’Bizler ve çocuklarımız için unutulmayacak bir etkinlikti.Çocuklarımızın hepsi pırıl pırıl bir hayal dünyasına sahip ve bizler çocuklarımızın hayal dünyasının en üst seviyelerini keşfetmeleri için bu tür etkinliklere çok önem veriyoruz.Çocuklarımızın çok sevdiği Kumsal'ın Gökyüzü Macerası kitabı ve yazarıyla böyle bir etkinliğe imza atmak,unutulmayacak bir anı olarak hep kalıcı olması çok anlamlı. Kıymetli Yazarımız Ezgi Yavuzer Kuyumcu hanımefendiye çok teşekkür ederiz’’ diyerek Rüzgar Gülü kreş’in ilerdeki proje ve etkinliklerinin spoilerını vermiş oldu.

Kitabın imza günü kısmında ise her bir çocuğumuza özel olarak imzalanan kitaplar hediye edildi. Bu anlamlı hediye, çocuklarımızın okuma alışkanlıklarını desteklemenin yanı sıra, unutulmayacak bir anı olarak da RüzgarGülü Kreş ile hep akılda kalacak bir adım oldu.

Rüzgar Gülü Kreşi'nden çocuklara hayal gibi sürpriz
Rüzgar Gülü Kreşi'nden çocuklara hayal gibi sürpriz

YAZAR KİTABI KENDİ SESİNDEN OKUDU

Etkinliğin en keyifli anlarından biri ise, yazarın çocuklara kitabını kendi sesinden okumasıydı. Ezgi Yavuzer Kuyumcu hanımefendi, çocukları hikayenin büyülü dünyasına davet ederken, onlara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Etkinlik sonrası düzenlenen dans atölyesi ve sohbet bölümünde ise çocuklarımızı bir araya getirerek keyifli bir zaman geçirmelerini sağladı. Şarkılar eşliğinde dans eden çocuklarımız, yazarlarıyla ve birbirleriyle olan bağlarını güçlendirdiler.