Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı görevinden açığa alındı iddiası

 Alanya Haber giriş: 20 Temmuz 2022, Çarşamba 12:58, Güncelleme: 2 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı görevinden açığa alındı iddiası
Abone ol

Son dakika.. Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı'nın profesörlüğünün yetersiz olduğu ve soruşturma kapsamında açığa alındığı iddia edilmişti. iddialara ilişkin açıklama yapan Lakadamyalı, 'itibarsızlaştırma çabası içinde olan o 'kınanmış' sözde gazeteciler ve kamu kaynaklarına göz diken bazı lümpenler Türk adaleti önünde hesap verecekler.. İnancımız tamdır, abdestimizden de bir kuşkumuz yok..' dedi.

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Lakadamyalı hakkında açılan 'profesörlük' soruşturması tamamlandı.

Soruşturma sonucunda Lakadamyalı'nın ünvanının yetersiz olduğu öne sürülüyor...

Lakadamyalı'nın soruşturma kapsamında açığa alındığı iddia ediliyor.

Profesörlük unvanı alması için şartlarının yetersiz olduğunun ortaya çıktığı iddialarına ilişkin açıklama yapan Lakadamyalı, 'itibarsızlaştırma' çabaları içinde olan o sözde medya ile hesaplaşacağız dedi.

Lakadamyalı “Kamu kaynaklarının etkin yönetimiyle birlikte, bu kaynaklara göz dikmiş ve nemalanamamış lümpenlerin bir yılı aşan süredir devam eden itibarsızlaştırma çabalarına hizmet eden bazı üniversite mensupları ve yöneticilerinin, Basın Konseyi’nden alınabilecek en büyük cezayı (kınama) almış medya mensupları ile birtakım çevreler elbette yüce Türk adaleti önünde hesap vereceklerdir. Zamanlamasıyla manidar, haksız, hukuksuz ve yargısız infazı alışkanlık haline getirmiş zevatın sonu bellidir. Halkımız müsterih olsun inancımız tamdır, abdestimizden de bir kuşkumuz yoktur. Biraz sabır.

İLGİLİ HABER

'40 YILLIK EMEĞİM VAR' DEMİŞTİ

14 Temmuz 2021 tarihinde 'sahte profesör' iddialarına sert bir  şekilde yanıt veren Lakadamyalı, "Bunu asla kabul etmiyorum. Bu bir dava konusu. Dava da açtık. Hukuk önünde herkes hesabını verecek. Benim 40 yıllık emeğim var. Yetersiz isem o zaman söyleseydiler. Koyulan kriterlerin hepsini fazlasıyla ben yerine getirdim. Çok rencide edici bir durum" ifadelerini kullanmıştı