'Neşeli Çocuk' Fatih Yalçın hayatını kaybetti

 Alanya Haber giriş: 15 Ekim 2023, Pazar 14:50., Güncelleme: 10 ay önce
'Neşeli Çocuk' Fatih Yalçın hayatını kaybetti
Abone ol

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzun süredir tedavi gören Alanyalı Fatih Yalçın(31) isimli genç hayatını kaybetti. Güler yüzlü tavırları nedeniyle çevresinde sevilen bir kişi olan Yalçın, 'Neşeli Çocuk' lakabı ile anılıyordu. Yalçın'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Hastanede uzun süredir tedavi gören Alanyalı Fatih Yalçın, genç yaşta hayata veda etti.

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (ALKÜ) tedavi gören 31 yaşındaki Fatih Yalçın, vefat etti. Yalçın bir süredir çoklu organ yetmezliği rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.  Alanya’da ailesiyle birlikte Catering yemek üretimi yapan, Yalçın’ın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yalçın’ın cenazesi, bugün kılınan cenaze namazının ardından Oba Hacıbaba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

'Neşeli Çocuk' Fatih Yalçın hayatını kaybetti
'Neşeli Çocuk' Fatih Yalçın hayatını kaybetti

ALANYA BELEİDYESİ CENAZE DUYURUSU; MERHUM HAŞİM VE EMİNE YALÇIN'IN OĞLU,İRFAN,FARUK YALÇIN'IN KARDEŞİ,ÖMER BAŞUSTA KAYINBİRADERİ,FATİH YALÇIN VEFAT ETMİŞTİR.CENAZESİ BUGÜN SAAT 11:00'DA HACIBABA MEZARLIĞINA DEFNEDİLECEKTİR. TAZİYE YERİ:HASBAHÇE MAH.BEYAZ ZAMBAK OKUL YANINDAKİ BAŞUSTA APRT.ÖNÜ