Nazmi Yüksel: Adaylık sürecim devam ediyor

 Alanya Haber giriş: 20 Aralık 2023, Çarşamba 10:25., Güncelleme: 5 ay önce
Nazmi Yüksel: Adaylık sürecim devam ediyor
Abone ol

Alanya Belediye Başkanlığı adaylığı için Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Nazmi Yüksel'in adaylık için ’’Ben o defteri kapattım.' açıklaması yaptığı öne sürülmüştü. Nazmi Yüksel iddialar üzerine bir açıklama yaparak 'Bu tür asılsız paylaşımlara itibar edilmemesini halkımızın bilgisine sunarım. Adaylık sürecim devam ediyor.' dedi

Alanya Beleidye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusu yapan Nazmi Yüksel İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi ile yapılan görüşmelerden bir netice alamadı. İYİ Parti'de Mehmet Şahin açıklanırken, Cumhuriyet Halk Partisi'nde ise Osman Özçelik'in adaylığı neredeyse kesinleşti. Yüksel'in ise 'defteri kapattığını' açıkladığı öne sürülmüştü. İddiaların üzerine yeni bir açıklama yapan Yüksel 'adaylık sürecim devam ediyor.. çıkan haberler ve 'defteri kapattı' iddiaları yalandır.' dedi. 

Nazmi Yüksel: Adaylık sürecim devam ediyor
Nazmi Yüksel: Adaylık sürecim devam ediyor

Yüksel'in adaylık süreciyle ilgili yaptığı açıklamada 'Kamuoyuna  ve Alanya halkına; Belediye Başkanlığı Adaylığım ile ilgli Sosyal medyada ve basında bilgim dışında açıklamalar  yayınlanmakta. Bu tür paylaşımlara itibar edilmemesini ayrıca Belediye Başkanlığı Adaylığı sürecimin devam ettiğini tüm Alanyalı hemşeherlerimin bilgisine sunarım.' dedi.