Müthiş Final: TMMOB Voleybol Turnuvası'nda kazanan dostluk oldu

 Alanya Haber giriş: 10 Haziran 2024, Pazartesi 10:50., Güncelleme: 2 ay önce
Müthiş Final: TMMOB Voleybol Turnuvası'nda kazanan dostluk oldu
Abone ol

TMMOB) Alanya Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu voleybol turnuvası Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen final müsabakasıyla sona erdi. Büyük bir heyecanın yaşandığı karşılaşmalarda kazanan takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. “Fireball” ile “Veteranlar” takımları arasında oynanan final maçında Fireball takımı final maçını 3-0 gibi net bir skorla kazanarak şampiyon oldu.

TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Birliği(TMMOB) Alanya Temsilciliği'nin düzenlemiş olduğu voleybol turnuvasının üçüncülük ve final maçları 7 Haziran Cuma günü Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı.

FİNAL'DE NET SKOR.

Saat 20:30'da  “Unique” ve “Filenin Mühendisleri” takımı arasında oynanan üçüncülük maçını Filenin Mühendisleri, 21.30’da oynanan ve büyük bir çekişmeye sahne olan Fireball” ile “Veteranlar” takımları arasında oynanan final maçını ise Fireball takımı 3-0 gibi net bir skor üstünlüğüyle kazandı. Final maçını kazanan Fireball takımının oyuncuları karşılaşma sonunda bir klasik haline gelen Erik Dalı şarkısı eşliğinde zaferi kutladı.. 

Ak Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Alaaddin Işık'ın da forma giydiği Veteranlar takımının yarı final maçında bileği burkulan ve sağ ayağı alçıya alınan Ak Parti eski ilçe başkanı Mimar Mustafa Toklu sakatlığı nedeniyle final maçında forma giyemedi.

KUPA/MADALYA VE İZLEYİCİLERE HEDİYELER DAĞITILDI

Kazanan takımlara kupa ve madalyaları Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik'in danışmanları Abdurrahman Açıkalın ve Nazmi Zavlak tarafından törenle takdim edildi. Ayrıca karşılaşma aralarında maçı izlemeye gelen voleybol severlere çekilişle çeşitli hediyeler dağıtıldı. #mimar #tmmob #voleybol #erikdalı #mühendis