Mustafa Toklu adaylık başvurusu yaptı

 Alanya Haber giriş: 22 Kasım 2023, Çarşamba 10:47., Güncelleme: 6 ay önce
Mustafa Toklu adaylık başvurusu yaptı
Abone ol

Alanya Belediye Başkan Adaylığı için geçtiğimiz aylarda İlçe başkanlığı görevinden istifa eden Mustafa Toklu aday adaylığı başvurusunu Adalet ve Kalkınma Partisi'nden yaptı. Toklu adaylık başvurusunun ardından 'Alanya’mız, partimiz ve Cumhur İttifakımız için hayırlara vesile olsun' dedi.

2024 idari ve mahalli seçimler için siyasi partilerde aday adaylığı süreçleri devam ediyor. AK Parti’nin seçim takviminde Aday adaylığı süresi bugün sona eriyor. Alanya’da yaklaşık yedi yıl İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Mustafa Toklu aday adaylığı başvurusunu Adalet ve Kalkınma Partisinden yaptı.

TOKLU CUMHUR İTTİFAKI’NA UYGUN İLERLİYOR

Cumhur İttifakının devamının her şeyden önce olduğunu ifade eden Toklu, “31 Mart Mahalli ve İdareler Seçimleri için süreç resmen başladı. Alanya’mıza bölgemize yeni bir Alanya vizyonunu getirmek için yaptığımız istişarelerin ardından başvurumuzu yaptık. Genel merkezimizin vereceği karara saygılıyız” dedi.

TOKLU’NUN YOLCULUĞU RESMEN BAŞLADI

Davasına gönülden bağlı olduğum Adalet ve Kalkınma Partimizden kutlu bir yolculuğa çıkmış bulunmaktayım diyen Toklu, “Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu günlerde Alanya’mıza hizmet etme gayesiyle yola çıktım. Alanya’mıza, partimize ve Cumhur İttifakımıza hayırlara vesile olmasını dileyerek, destek ve dualarını esirgemeyen gönül dostlarımıza teşekkür ederim. Şehrimiz için hayallerimizi gerçekleştirmek adına “Yeni Bir Alanya” sevdası ile yola çıktık” dedi.