Mustafa kemal Kahya aday oldu ilk sözü 'Liyakat' oldu

 Alanya Haber giriş: 29 Mart 2023, Çarşamba 10:51., Güncelleme:
Mustafa kemal Kahya aday oldu ilk sözü 'Liyakat' oldu
Abone ol

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kemal Kahya, parti binası önünde düzenlenen törende büyük coşku vardı. Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ 'Mustafa Kemal Kahya’nın ailesi, duruşu, ticareti ile sevilen bir isim. Bugün burada bunu bir kez daha gördük'. dedi Yoğum katılımlı törende konuşma yapan Kahya 'Ülkemizin hiç olmadığı kadar çok demokrasiye ve liyakatli yönetim anlayışına ihtiyacı var..' ifadelerine yer verdi

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı ve ALTSO Meclis Üyesi Mustafa Kemal Kahya, CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nda partililerle buluştu. Kahya’nın aday adaylık açıklamasına İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, ilçe yönetim kurulu üyeleri, diğer milletvekili aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Mustafa kemal Kahya aday oldu ilk sözü 'Liyakat' oldu
Mustafa kemal Kahya aday oldu ilk sözü 'Liyakat' oldu

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Cumhuriyetin özüne dönmek için Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı olduktan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Karadağ, aday adayı Mustafa Kemal Kahya’nın ailesi, duruşu, ticareti ile sevilen bir isim olduğunu ifade ederken, “Bütün aday adaylarımız çok değerlidir. Hep birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmaya odaklandık ve kilitlendik” dedi.

'ÜLKEMİZİN LİYAKATLI YÖNETİM ANLAYIŞINA İHTİYACI VAR'

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Mustafa Kemal Kahya, siyasi görüş fark etmeksizin her kesimden insanın kendisini arayarak destek verdiğini ifade ederken, çok duygulandığını söyledi. Siyasette kalite ve liyakatın kaybolduğunu vurgulayan Kahya, “Liyakatsizlik, kamu kurumlarını sanki bir hastalık gibi sarmış durumda. Kurumlarda liyakatli kadrolar yok. Ahmet’in, Mehmet’in yakını, adamı şeklinde kadrolaşmalar var. Ben de bu duruma bir karşı duruş olarak eğitimimle ve birikimimle aktif siyasetin içerisinde olmaya karar verdim. Ülkemizin hiç olmadığı kadar çok demokrasiye ve liyakatli yönetim anlayışına ihtiyacı var” dedi.

'GÜN, AYRIŞMA GÜNÜ DEĞİL, BİRLİK ZAMANIDIR, ORTAK PAYDAMIZ TÜRKİYE'DİR'

Depremin ardından birçok duyarlı insan gibi yardım faaliyetlerine katıldığı için adaylığını geç açıkladığını belirten Kahya, “Depremin enkazını elbette kaldırabiliriz. Fakat bu sosyal enkazı kaldırmak için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak, kutuplaşmaya devam edersek başarılı olamayız. Bunu en çok ifade eden Genel Başkanımız ve 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Her zaman artık ayrışmamamız, kutuplaşmamamız gerektiğini, hepimizin ortak paydasının Türkiye olduğunu, birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorunda olduğumuzu vurgulayarak tüm toplumu bir araya getirmeye çalıştığı için biz de kendisinin arkasındayız” dedi.

ALANYA'NIN HAKLARINI SAVUNMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Kahya, “İşçinin, çalışanın, dertlerini biliyorum. İşverenin sıkıntılarını da en iyi bilenlerden biriyim. Alanya’nın sorunlarını biliyorum. Alanya’nın sorunlarına çözüm üretmek için yola çıktık. Alanya’nın haklarını savunmak için yola çıktık. Yıllardır bu işi yapıyoruz ve turizmin sorunlarını da biliyoruz. Çiftçinin, tarımın, esnafın, inşaatçıların, emlakçıların sorunlarını biliyoruz. Eğer ki parlamentoda görev alabilirsek Alanya’mızın sorunlarının çözülmesi için bir nefer gibi çalışacağım. Burada sizlere söz veriyorum. CHP ailesine gücüm yettiği kadar destek vereceğim ve seçilen adayı da kim olursa olsun sonuna kadar destekleyeceğim” diye konuştu.