Mudanya'da Suriyeli 'çete' bir siteyi basıp ortalığı savaş alanına çevirdi

 Alanya Haber giriş: 13 Temmuz 2022, Çarşamba 20:53., Güncelleme:
Mudanya'da Suriyeli 'çete' bir siteyi basıp ortalığı savaş alanına çevirdi
Abone ol

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 15 kişiden oluşan Suriyeli 'çete'  Bir sitenin havuzuna zorla girdi. 'Özel mülke-haneye tecavüz' eden Suriyeliler kendilerine karşı çıkan ve havuzdan çıkmalarını isteyen site sakinlerine saldırarak ortalığı savaş alanına çevirdi. İsmini vermek istemeyen bir site sakini kendi evimizde bile güvende değiliz, Çocuğum 'tekrar geri gelecekler mi' diyerek korkudan evden çıkamıyor

ÇOCUKLARIMIZ KORKUDAN EVDEN ÇIKAMIYOR: GERİ GELİRLER Mİ!

İsmini vermek istemeyen bir site sakini, " Biz havuz başındayken kalabalık bir grup gelmeye başladı. Bir süre sonra argo konuşmalar başladı. Sonra zaten olaylar oldu. Biz polisi aramaya çalıştık. O sırada kaygan zemin levhası, sandalye fırlattılar. Bir şeyler havada uçuşuyordu. 

BAŞKA ÜLKEDEN GELİP BİZİ ÖZEL MÜLKÜMÜZE - HANEMİZE TECAVÜZ ETTİLER

Başka ülkeden gelip bizi havuzumuzdan etmeye çalıştılar. 'Özel mülkümüze girip hanemize tecavüz ettiler.' Çocuklarımız tedirgin. 'Yine gelecekler mi? Yarın havuza girebilecek miyiz?' diye soruyorlar. Yaşadığımız duruma bakın. Parmakla gösterip tehdit ettiler. Hala şoktayız. Kimde, nerde hakkımızı arayalım? Bilemiyoruz gerçekten" diye konuştu.

Başka bir site sakini ise, " Kendi sitemizde sandalyeler kafamıza fırlatıldı. Kadınlar, çocuklar yerdeydi. Küfürler edildi. Telefon ve gözlüklerimiz çalındı. Ne söyleyebiliriz ki?  Kendimizi savunmaya çalışsak ta bir yere kadar" ifadelerini kullandı.