Kayıp Melike bulundu, kaçıran zanlı serbest bırakıldı

 Alanya Haber giriş: 30 Haziran 2022, Perşembe 00:22., Güncelleme: 2 yıl önce
Kayıp Melike bulundu, kaçıran zanlı serbest bırakıldı
Abone ol

Bir hafta önce bir anda ortadan kaybolan ve, kaybolduğu esnada çevredekilerin 'çığlık sesleri duyduk' ifadeleri nedeniyle kaçırıldığı değerlendirilen Alanyalı Melike Alanay, bir bekçinin dikkati sayesinde Konaklı Mahallesi'nde bulundu.. Melike'yi zorla kaçırdığı iddia edilen Yunus Ö. Jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen son dakika bilgisine göre, Alanya'da daha önce kaybolan Melike Alanay, Konaklı Mahallesi'nde bulundu.

Ağabey Hilmi Alanay, kız kardeşinin izine rastladıklarını ve bu sırada Konaklı Mahallesi'nde bir bekçinin dikkati sayesinde Melike'nin bulunduğunu açıkladı.

Melike Atanay’ı kaçırdığı iddia edilen şüpheli Yunus Ö, bu gün akşam saatlerinde Konaklı Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinde Jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı.

Karakol komutanlığında ifadesi alınan Melike Alanay, kendisini zorla kaçıran Yunus Ö'den şikayetçi oldu. 

İLGİLİ HABER

MELİKE'Yİ KAÇIRAN YUNUS Ö. SERBEST BIRAKILDI

Karakolda ifadesi alınan Melike Alanay, kendisini zorla kaçırdığını iddia ettiği Yunus Ö.'den şikayetçi oldu. Alanya Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı talimatınca Melike'yi kaçıran Yunus Ö. gözaltına alındı. Şüpheli Yunus Ö. karakoldaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

OLAYIN GEÇMİŞİ;

Yaklaşık 7 ay önce ATV'de yayınlanan Esra Erol'un sunduğu programda bulunan Melike Alanay, geçtiğimiz Perşembe  günü Çayarası Mevkii'nde bir anda ortadan kayboldu.

Genç kızın kaybolmasının ardından yetkililerden yardım isteyen ve kardeşinin can güvenliğinden endişe ettiklerini ifade eden ağabey Hilmi Alanay, "Kız kardeşimi ve ailemi muhtemelen takip ettiler. Yine aynı şahsın kaçırdığını düşünüyoruz. Melike'nin can güvenliğinden endişe ediyoruz. Bu şahsın sokakta elini kolunu sallayarak gezmesine dayanamıyoruz."  dedi.