Mehmet Şahin'den İYİ Parti'den İstifa sinyali!

 Alanya Haber giriş: 03 Mart 2024, Pazar 16:12., Güncelleme: 2 ay önce
Mehmet Şahin'den İYİ Parti'den İstifa sinyali!
Abone ol

Seçim Ofisi açılışında 'İYİ Parti'den istifa edecek' iddialarına yanıt veren Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin 'Ben Alanya halkına kendi yüzüme tükürttürmem.. Ama 2 dönem söz verdim ve partim de beni istemedi. Ne yaparım? O zaman başka partiden aday olurum! ' dedi.

Seçim ofisi açılışlarında ve genel seçim gezilerinde İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in görsellerini kullanmadığı ve partisinden istifa edeceği iddialarını yanıtlayan Mehmet Şahin, Geniş bir katılımla Güllerpınarı Mahallesi'nde dün gerçekleştirilen Seçim Ofisi açılında yanıtladı. Şahin 'Mehmet Şahin buradan seçilecek tamam ama, başka partiye geçer!' diyorlar. Arkadaşlar bakın ben 52 yaşıma kadar onurlu şerefli bir hayat sürmeye çalıştım. Bizim davamız da hizmet davası. Bir yerden seçilip başka bir partiye geçmemiz imkansız. Ben Alanya halkına kendi yüzüme tükürttürmem.' dedi ve sözlerine 'ama' ile devam etti

Mehmet Şahin'den İYİ Parti'den İstifa sinyali!
Mehmet Şahin'den İYİ Parti'den İstifa sinyali!


'İKİ DÖNEM SÖZ VERDİM, PARTİM DE BENİ İSTEMEDİ. O ZAMAN BAŞKA PARTİDEN ADAY OLUYORUM.'

 Şahin 'Çıktığımız partide görevimizi tamamlarız. Mehmet Şahin sözü. Ama! Arkadaşlar dönemim bitti 5 sene, 2 dönem diye söz verdim. Sağlığım sıhhatim yerinde, partimle de anlaşamadım diyelim, ya da beni istemedi partim! Ne yaparım; Başka partiden aday olurum!.. Ama bir yerden seçilip de bir yere geçecek kadar onursuz değilim arkadaşlar.'' diyerek istifa iddialarını yanıtladı.