Karadağ: iğneden ipliğe her şeye ZAM, hayatı çekilmez hale getirmiştir

 Alanya Haber giriş: 29 Mayıs 2020, Cuma 01:30., Güncelleme:
Karadağ: iğneden ipliğe her şeye ZAM, hayatı çekilmez hale getirmiştir
Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, son yıllarda ekonomik olarak gittikçe zora düşen ve Covid-19 salgını nedeniyle dahada sıkıntılı günler geçiren vatandaşın peş peşe yapılan zamlarla iyice belinin büküldüğünü belirterek, 'İğneden ipliğe her şeye ZAM yapılması, hayatı çekilmez hale getirmiştir...' ifadelerini kullandı.

Coşkun Karadağ AKP hükümeti ve AKP Alanya İlçe Teşkilatı'nın kentteki sorunlara yönelik gündemdışı algı açıklamaları yaparak gündemi değiştirmeye çalıştıklarını ifade ederek 'Bu zor günlerde yalan, yanlış algı yaratmak kimseye yarar getirmeyecektir.  BALTAYI TAŞA VURMAKTASINIZ......' dedi.

Karadağ yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Son günlerde Alanya'mızda meydana gelen orman yangınlarının yüzde sekseni elektrik hatlarının yenilenmemesi, bakımlarının yapılmaması ve sözleşme hükümlerine uyulmamasından kaynaklanmaktadır.
Merkezi hükümetin yetkilileri bu konuda duyarsız kalmaktadır. Ancak olan Alanya'mıza, yurdumuza ve tüm ormanlarımızda yaşayan canlılara zarar vermektedir.

Kapitalizmin azgın kâr hırsı ve bunların ortakları beraberinde birçok olumsuzluklarında beraberinde getirmektedir. Yangınla mücadelede, elektrik ve suyun yanyana gelmesi çok büyük risk oluşturmaktadır. Evlerde suyun akmaması, çiftçilerimizin tarlalarını 
sulayamaması ve birçok olumsuzluklar elektrikten kaynaklanmaktadır.

"ANTALYA BŞB İÇME SUYUNA KESİNLİKLE ZAM YAPMAMIŞTIR"

Ancak son günlerde Alanyamız gerçekdışı gündem oluşturarak, gerçek sorunları ortadan kaldıramaz. Antalya'da BŞB tarafından içme suyuna kesinlikle zam yapılmamıştır. Ancak halkımızı yakından ilgilendiren iğneden ipliğe her şeye ZAM yapılması, hayatı çekilmez hale getirmiştir. Bu zor günlerde yalan, yanlış algı yaratmak kimseye yarar getirmeyecektir.  BALTAYI TAŞA VURMAKTASINIZ......