Kahreden vefat: 31 yaşındaki Hilmi Boz kalbine yenildi

 Alanya Haber giriş: 07 Ağustos 2022, Pazar 11:59., Güncelleme: 2 yıl önce
Kahreden vefat: 31 yaşındaki Hilmi Boz kalbine yenildi
Abone ol

Alanya'nın Kestel Mahallesi'nden 31 yaşındaki Hilmi Boz dün gece saatlerinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Boz'un önümüzdeki ay düğünü vardı. Son yıllarda genç yaşlı demeden gittikçe artan kalp krizine bağlı ölümler dikkat çekiyor.

Kestel Mahallesi'nden Eşref Boz'un oğlu Alanya'nın sevilen isimlerinden iş insanı Hilmi Boz(31), geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu. Boz'un vefat haberi yakınlarını ve ailesini yasa boğdu.

Boz'un naaşı bugün(07.08.2022) 10:30'da Kestel Yangılı Mevkii'ndeki baba evinden alınarak Yaylalı Mahallesi Karakoyak Mezarlığı'na defnedildi.

Kahreden vefat: 35 yaşındaki Hilmi Boz kalbine yenildi
Geçtiğimiz aylarda nişanlanan Boz, mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Boz ve nişanlısı Pelin Y. önümüzdeki Eylül ayında dünya evine girmeye hazırlanıyordu.

Kahreden detay;

Önümüzdeki ay dünya evine girmeye hazırlanan Boz ve nişanlısının dün öğlen saatlerinde evleri için mobilya siparişi verdiği ve pazartesi günü evlendiklerinde ikamet edecekleri evlerini hazırlayacakları öğrenildi. alanyagazetesi.com.tr ailesi olarak başta ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.