Kahreden haber geldi: Payallarspor antrenörü Uçar'ın ağabeyi de şehit oldu

 Alanya Haber giriş: 22 Ağustos 2019, Perşembe 00:25, Güncelleme: 5 yıl önce
Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı
Kahreden haber geldi: Payallarspor antrenörü Uçar'ın ağabeyi de şehit oldu
Abone ol

Son dakika.. Şırnak'ın Silopi ilçesinde devam eden operasyonlarda Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin, Uzman Çavuş Ayhan Yanık ve Uzman Çavuş Mehmet Uçar şehit oldu, 1 askerimiz de yaralandı. Şehit askerlerimizden Uzman Çavuş Mehmet Uçar'ın, Payallarspor Yardımcı Antrenörü Soner Uçar'ın ağabeyi olduğu belirtildi..

Muhittin Böcek Antaya Büyükşehir Belediye Başkanı

Payallarspor yöneticisi Mustafa Özkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Payallarspor alt yapı Soner Uçar hocamızın kardeşi az önce Şırnak'ta çıkan çatışmada maalesef şehit düşmüş, 3 askerimiz de yaralı. Haberi antrenman sırasında beraberken aldık. Hocama söylemek dünyanın en acı anı. Kelimelerle ifade etmek imkansız sözün bittiği yer.

"EVLİLİK HAZIRLIKLARI YAPIYORDU"

27 yaşında olan Mehmet Emin Uçar bekar evlilik hazırlığı yapmaktaydı. Geçenlerde babasına ve ailesine evlenmek istiyorum bana helal süt emmiş birisini bulun demiş. Nasıl bir acı Allah'ım mekanı cennet olsun inşallah. Şehidimizin cenazesi yarın öğlen Hatay'da defnedilecek. Kederli ailesine başsağlığı ve Türk milletinin başı sağ olsun. Kahrolsun PKK ve uzantıları. Soner hocam ve kederli ama gururlu ailesi dimdik ayakta duracak inşallah."

Kahreden haber geldi: Payallarspor antrenörü Uçar'ın ağabeyi de şehit oldu
Kahreden haber geldi: Payallarspor antrenörü Uçar'ın ağabeyi de şehit oldu

EN ACI HABER BABA OCAĞINA ULAŞTI

Şırnak Valiliğinden yapılan ilk açıklamada İl Jandarma Komutanlığı komutasında Silopi İlçe sınırılarında gerçekleştirilen Şehit Güvenlik Korucusu Süleyman Tosun operasyonunda Körseli köyü bölgesindeki TPAO çalışanlarının emniyetini sağlamak için koruma görevi gerçekleştirildiği belirtildi. Şehidin acı haberi Antakya'da bulunan baba ocağına ulaştı. Acılı ailenin Antakya'da bulunan evine Türk bayrağı asıldı.

VALİLİK: 3 ASKER ŞEHİT, 1 YARALI

Operasyonla ilgili Şırnak Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada ise şöyle denildi:

“Şırnak İl Jandarma Komutanlığımız emir komutasında, Silopi ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Kösreli Köyü bölgesinde TPAO çalışanlarının emniyetini almak ve bölgede bulunduğu değerlendirilen BTÖ mensuplarını etkisiz hale getirmek maksadıyla icra edilen Şehit GK Süleyman Tosun operasyonunda, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığımız unsurları ile BTÖ mensupları arasında çıkan çatışmada 1 kahraman jandarma personelimiz yaralanmış olup, 3 kahraman jandarma personelimiz şehit olmuştur. Aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı, yaralı personelimize acil şifalar diliyoruz. Bölgede operasyonlara kararlılıkla devam edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”